Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo had Princess Diana er nu uitgezien volgens AI

Princess Diana, een ‘s werelds meest geliefde royals ooit, is in 1997 op veel te jonge leeftijd overleden. Het liefst hadden we haar gewoon ouder zien worden met echte beelden, maar dit is hoe ze er nu uit zou zien volgens AI.

Absurde beelden met een flinke bak sentiment.

The Crown seizoen 6 staat online

Het nieuwste en tevens laatste seizoen van The Crown staat sinds een paar weken online op Netflix. Nu willen we natuurlijk niet te veel spoilen, maar aangezien de serie een documentaire is, gaan we er vanuit gaan dat iedereen wel weet wat er met de lieve, slimme en rebelse Lady Di is gebeurd.

Het ongeluk van Diana en Dodi

Princess Diana, de moeder van Prins William & Harry overleed in 1997 bij een auto-ongeluk in een tunnel bij de Pont de L’Alma in Parijs, samen met haar vriend Dodi Fayed. Wat hier precies aan vooraf is gegaan en wie (en of) er nou echt de schuldige is van het het ongeluk is onduidelijk. Goed om dan ook soms even te herinneren is dat The Crown, de prachtige serie over het leven van de Britse Royals fictie is, ondanks dat het voor het grootste deel wel gebaseerd is op de werkelijkheid.

Voor altijd 36

Diana zal dus in onze verbeelding voor altijd de 36-jarige prachtige vrouw zijn, aangezien haar leven op deze veel te jonge leeftijd stopte. Toch kunnen we het soms niet laten om te denken over hoe zij er nu – op 62 jarige leeftijd – uit zou zien. Zou ze grijs zijn geworden? Rimpels en ouderdomsvlekjes hebben gekregen? We kunnen er alleen maar naar gissen.

Wel zijn er nu door middel van AI allerlei manieren om voorspellingen te doen hoe mensen er later uit komen te zien. Zo zijn wij ons een paar keer rotgeschrokken van de ‘age’-filter op TikTok en zijn we daardoor inmiddels extra streng en consistent met het smeren van SPF. Alle kleine beetjes kunnen misschien helpen toch?

Zo zou Princess Diana er op 62 jarige leeftijd uit hebben gezien

Om erachter te komen hoe Diana ouder zou zijn geworden hebben we ook AI ingeschakeld, en dit is wat eruit is gekomen.

Wat denk jij? Accuraat of totale onzin? Als wij het zo zien was ze een prachtige oma geworden, wat ons zowel nostalgisch als een tikje verdrietig maakt.

Zin in een weekendje weg? Je kunt nu het ouderlijk huis van Prinses Diana boeken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.