Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Prins William en Kate Middleton delen foto’s op Instagram met een ode aan prinses Diana

Kan jij het huwelijk van prins William en Kate Middleton ook nog als de dag van gisteren herinneren? Dan voel je je vast heel oud als we vertellen dat het vandaag al tien jaar geleden is dat ze in het huwelijksbootje stapten. Het koninklijke koppel viert hun jubileum met bijzondere foto’s op Instagram.

En de outfits van Kate en William hebben een bijzondere betekenis.

Kate Middleton en prins William: tien jaar bij elkaar

Op de nieuwe foto’s zien we prins William en Kate op de buitenplaats van Kensington Palace, waar ze wonen. Hoewel ze elkaar tien jaar geleden het ja-woord gaven, zien ze er nog steeds even gelukkig (en jong) uit. Op de foto’s houden ze elkaar lachend vast, de beelden werden afgelopen week speciaal geschoten door fotograaf Chris Floyd.

Kate draagt op de foto’s een blauwe wikkeljurk die ons direct doet denken aan fijne lentedagen. De jurk is van het label Ghost London. Haar verlovingsring, die ooit aan prinses Diana toebehoorde, blinkt uit op de foto’s van het stel. De ring behoort tot een van de meest gegooglede ringen ter wereld en is een bijzonder aandenken aan Diana. Prins William draagt een hemd en pullover, ook in het blauw. Aan zijn pols heeft hij ook een aandenken aan prinses Diana, het was namelijk een cadeau van zijn moeder. De foto’s zijn dan ook een ode aan de overleden prinses Diana.

BBC-documentaire

Ter ere van de trouwdag van William en Kate zendt de BBC morgen een speciale documentaire uit: Royal Wedding: A Day to Remember. Er wordt teruggeblikt op de trouwdag van prins William en Kate Middleton, gasten worden geïnterviewd en zelfs de bloemist komt voor in de documentaire. De bruiloft werd, net als bij Meghan Markle en prins Harry, wereldwijd gevolgd door miljoenen mensen. Voor een terugblik moet je morgen bij de BBC zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.