Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag

Op 9 mei is het weer de jaarlijkse feestdag waar we onze moeders extra in het zonnetje mogen zetten: Moederdag. Dit kan doormiddel van een lief cadeautje, maar ook met wat quality time samen. Een leuke film is daar perfect voor.

We hebben de leukste films op Netflix om te kijken met je moeder tijdens Moederdag verzameld.

1. Dumplin’

In deze Netflix Original speelt niemand minder dan Jennifer Aniston een moeder die de ex-winnares is van een schoonheidswedstrijd. Haar dochter Willowdean, die bijna niets van haar moeder weg heeft, is er klaar mee afgekeurd te worden door haar uiterlijk en besluit mee te doen aan een schoonheidswedstrijd. Ook leuk: in de film horen we veel Dolly Parton liedjes – iets wat goed past bij Moederdag.

2. Little Women

Het is 1860 en de vier zusjes March zijn vastberaden hun eigen wegen te leiden. In de film zien we hoe ze allemaal apart hun eigen dromen proberen waar te maken. We zien bekende koppies als Timothée Chalamet, Emma Watson en Meryl Streep.

3. Mother’s Day

Wat is nu een betere film om te kijken tijdens Moederdag, dan een film die letterlijk Mother’s Day heet? In deze hilarische comedy volgen we vier moeders die door verschillende ervaringen hun Moederdag zeker niet snel gaan vergeten.

4. Bad Moms

Amy is sinds kort een alleenstaande moeder en is ietwat overspannen. Zij en haar twee vriendinnen, aka twee overwerkte moeders, laten zich voor een keertje helemaal gaan.

5. Lion

Zin om een potje te janken met je moeder op Moederdag? Dan is Lion de perfecte film voor jullie. In deze mooie film zien we hoe een volwassen man, die toen hij vijf was werd gescheiden van zijn familie en geadopteerd werd, zijn biologische familie wilt opzoeken. Deze film herinnert je eraan hoe belangrijk familie is.

6. 13 going 30

Jenna wilt al haar hele leven populair zijn, maar niets schijnt te helpen. Wanneer ze op 13-jarige leeftijd een feestje mag geven verandert haar hele leven en komt de droom die ze had uit. De perfecte film voor Moederdag om even lekker te lachen met je moeder, als je het ons vraagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.