Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 28 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Profhilo is de perfecte behandeling voor een stralende en stevigere huid

Inmiddels wordt het taboe rondom botox en fillers steeds kleiner, met injectables kun je namelijk ook prachtige, natuurlijke resultaten bereiken. Toch zijn er ook andere alternatieven om een stralende en stevige huid te krijgen, zonder aan de slag te gaan met fillers of botox. Eén daarvan is een skinbooster genaamd Profhilo, we spraken cosmetisch arts Oran van Oran Aesthetics en leggen je er alles over uit.

Profhilo: wat is het?

Profhilo is momenteel een veelbesproken skinbooster, gemaakt van 100% puur hyaluronzuur voor voeding en verbetering van de huid van binnenuit. De werkzame stof in Profhilo is hetzelfde als bij fillerbehandelingen alleen heeft deze behandeling een andere samenstelling en werking. Profhilo zorgt dan ook niet voor opvulling, zoals bij fillers wel gebeurt, maar puur voor huidversteviging.

Van deze “Award-Winning”-skinbooster is wetenschappelijk bewezen dat het huidverbeterende eigenschappen heeft zoals de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daarnaast heeft het ook een stimulerende werking op de vetcellen waardoor de huid strakker en voller wordt. Met Profhilo wordt zowel de diepere als de bovenste huidlaag langdurig gehydrateerd, wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke glans.

Hoe werkt het?

De Profhilo-behandeling is breed toepasbaar, met name in het gezicht en de hals is de behandeling populair. Bij een behandeling wordt er volgens de BAP-techniek geïnjecteerd. Dat zijn injecties in 5 anatomisch weldoordachte gebieden die een optimale verspreiding over het hele gelaat mogelijk maken. In totaal krijg je tijdens een behandeling tien prikken in het gezicht. Voor het beste eindresultaat is de aanbeveling dat je na een maand nog een behandeling ondergaat.

Na de Profhilo-behandeling zullen rimpels, lijnen en plooien minder zichtbaar zijn en zijn tekenen van ouderdom verzacht. De nieuwe manier van thermisch crosslinken laat een langere werking zien en uw huid wordt van binnenuit diep en langdurig gehydrateerd. Door aanmaak van collageen en elastine worden de dermale cellen in de huid effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Een Profhilo-behandeling is één van de meest effectieve behandelingen voor een slappere huid.

Wil je zelf een consult of Profhilo-behandeling uitproberen? Dat kan bij Oran Aesthetics via de website.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.