Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Penn Badgley onthult of Cardi B te zien is in seizoen 4 van You

We zijn net klaar met het bingen van het derde seizoen van You. Het seizoen waarin Joe en Love naar Madre Linda verhuizen en niets is wat het lijkt. Maar wij zijn niet de enigen die verslaafd zijn aan de serie You, want ook Cardi B is een echte fan. Dit liet ze eerder weten op Twitter en er is nu zelfs een kans dat we de zangeres in het vierde seizoen van You gaan zien.

Het lijkt echt te gaan gebeuren.

You seizoen 4

Tot onze verbazing werd het vierde seizoen van You al aangekondigd voordat we ook maar één aflevering van het derde seizoen hadden gekeken. Netflix kwam gelijk met een trailer waarin de ‘You’ van elk seizoen centraal staat. We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar het nieuwe seizoen en naar de mogelijke nieuwe gezichten.

Een van die nieuwe gezichten zou zomaar Cardi B kunnen zijn. De zangeres die afgelopen week als een echte fangirl aan het praten was over de serie op Twitter zou namelijk misschien in seizoen 4 verschijnen. Penn Badgley verscheen deze week bij Jimmy Kimmel Live en beantwoordde vragen over een mogelijke verschijning van Cardi B.

Dit is waarom we Joe Goldberg in You zo gemakkelijk romantiseren

Cardi B in You

Naast de terugkerende personages van de show zullen we ook veel nieuwe gezichten zien in het vierde seizoen van You. Love en Joe hebben er namelijk samen voor gezorgd dat de cast van seizoen 3 grotendeels is vermoord. We verwachten wel Sherry, Cary, Matthew, Theo en natuurlijk Joe en Marienne terug te zien.

Naast de terugkerende personages van de show, verwachten we ook een vrij onverwacht nieuw cast lid te zien in het vierde seizoen. Dat is namelijk niemand minder dan Cardi B. Dankzij de intense fangirling tussen Penn Badgley en Cardi B verwachten we dat de zangeres een rol krijgt in het nieuwe seizoen. De sterren deelden verschillende tweets en veranderden zelf hun profielfoto’s naar foto’s van elkaar.

Het internet gaat los om een fan-theorie over de oorsprong van Joe Goldberg uit You

Penn Badgley

Het begon allemaal toen een fan op Twitter onthulde dat Joe Goldberg een Cardi B stan is. Hierop reageerde Cardi B, “OOOOMMFFFGGGGGG HE KNOWS ME !!! 😱😱😱😱😱😱😱😱 OMMMGGGG!!!!!!Yoooo like I’m famous famous.” Penn kon niet geloven dat Cardi B een fan van hem is en kon alleen maar reageren met: “I-” en wij zijn obsessed met deze Twitter-liefdesaffaire. Toen Jimmy Kimmel deze week aan Penn Badgley vroeg of Cardi B in de show komt zei hij, “Well, I don’t know, I definitely can’t say. But there is actually – I believe this is true – there’s an actual Change.org petition.”

Er gaat dus zelfs een petitie rond om Cardi B in het vierde seizoen van You te krijgen. Niemand minder dan Netflix heeft de petitie in hun Twitter-bio gezet en Cardi B laat weten dat zij het wel ziet zitten. De zangeres reageert namelijk, “So it’s episode 1 and I’m at Paris Fashion week shutting it down! I turn around and there stands YOU. Ok finish it off @netflix 😌”

Reacties

Fans zien het wel zitten en reageren massaal onder de Tweet van Cardi B. Ze komen met goede ideeën en reageren, “OFFSET ABOUT TO BE IN THE BOX,” “So you like dating rappers, I can’t fix that but I can fix You. I need to know more, I have to know You” en “She had me at Okurrrr.” Netflix geeft de meest geniale reactie in echte Cardi B stijl. Ze reageren: “Tie me up like I’m surprised” en “Let’s role-play, I wear a disguise” en elke fan weet dat deze teksten uit haar lied WAP komen. Wij zijn obsessed.

Wij zijn benieuwd of we Cardi B echt gaan zien in het vierde seizoen. Wat denk jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.