Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rachel (23): ‘Ik gaf een huisfeest en een gast besloot stiekem mijn vibrator te gebruiken’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Rachel* (23) over een nare verrassing.

‘Ik gaf een huisfeest en een gast besloot stiekem mijn vibrator te gebruiken’

“Ik woon sindskort in Amsterdam. Ik zit helemaal op mijn plek, heb hele leuke huisgenoten en alles wat ik wil zit dichtbij. Helemaal perfect dus. Laatst besloten ik en mijn huisgenoten een soort housewarming te geven voor vrienden en aanhang. Eerste feestje in ons huis dus ik hoopte natuurlijk wel dat alles goed zou gaan. We hadden genoeg drinken, een mega chille afspeellijst en verder zagen we wel hoe het ging. Toen het feestje gaande was bleken er uiteindelijk meer mensen te zijn dan we van tevoren hadden bedacht en we kenden ook niet iedereen.

Op zich prima, als iedereen zich maar wel redelijk gedraagt. Dronken prima, maar je moet natuurlijk wel een beetje oppassen in andermans huis. Vind ik dan. Rond half 5 ‘s nachts (of ‘s ochtends) was iedereen de deur weer uit en ik ging naar bed. Doodop, maar heb wel een hele leuke avond gehad.”

Een nare verrassing

“De volgende ochtend werd ik wakker en het huis was een puinhoop. Ik maakte mijn huisgenoten wakker en we gingen, na een stevig katerontbijt, aan de slag met het opruimen. Naast mijn slaapkamerdeur zag ik rommel liggen dus ik wilde dat opruimen. Tot mijn grote schrik lag daar míjn vibrator, gebruikt en al. En niet door mij, laat dat duidelijk zijn. Ik maak dat ding zelf altijd schoon na gebruik en het ligt netjes in mijn nachtkastje. Waarom lag ie daar zo, open en bloot? Iemand op het feest heeft ‘m gebruikt, laat dat duidelijk zijn.

Mijn huisgenoten wisten van niks en ik vertrouw hen ook. Maar het idee dat iemand door mijn nachtkastjes heeft gezocht en het gore lef had om dit te gebruiken, daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Ik heb ‘m meteen weggegooid en voortaan ga ik maar naar huisfeestjes bij anderen, maar ze komen er bij mij niet meer in.”

*De naam van Rachel is veranderd voor dit verhaal.

Voor het eerst een vibrator kopen? 5 dingen waar je op wil letten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.