Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rebel Wilson is verloofd en vroeg haar vriendin op deze té schattige manier

Yess! Nóg een bruiloft op komst. Rebel Wilson ging afgelopen weekend op één knie voor haar vriendin Ramona Agruma. Dit ultieme gebaar van liefde werd niet zomaar random op straat gedaan. Wilson wist haar (inmiddels) verloofde op uitgebreide manier te verrassen.

Rebel op een roze wolk

Rebel Wilson, die we allemaal leerde kennen van haar rol in Pitch Perfect, heeft niet alleen een carrière waar je U tegen zegt.. Ook haar liefdesleven gaat momenteel van een leien dakje. De 42-jarige actrice kondigde zondagavond via Instagram aan dat ze verloofd is.

Prinses op het witte paard

Rebel en Ramona maakte in juni 2022 hun relatie bekend voor het publiek. “I thought I was searching for a Disney Prince… but maybe what I really needed all this time was a Disney Princess”, zei de actrice er grappig genoeg toen over. Inmiddels zijn de twee sinds november trotse moeders van een dochter, Royce Lillian, die via een draagmoeder ter wereld kwam.

Een waar Disney-sprookje

Om het sprookje compleet te maken bleef ze voor het aanzoek geheel in het thema. Op de foto’s bij het bericht spotten we namelijk een wel héél romantische locatie: Hét roze enige echte roze paleis in Disney World.

Breakfast at Tiffany’s

We kunnen niet met alle zekerheid zeggen of Ramona tot op het moment van de verloving niets in de gaten heeft gehad. Dat er al flink wat voorbereidingen aan het moment vooraf gingen, dat zeker wel. Rebel ging uitgebreid ring-shoppen tijdens een befaamd ontbijtje bij Tiffany & Co en voor de gelegenheid werd er alvast een lekker decadent flesje Dom Perignon champagne koud gezet.

Of het nou was om de zenuwen te onderdrukken, óf gewoon omdat het echt niet mag missen bij een dagje in Disney: Rebel en Ramona maakten een paar minuten voor hét moment nog lekker een portie churros meester.

Rebel Wilson vraagt vriendin ten huwelijk in Disney World
Instagram @rebelwilson

 

Rihanna’s vader ontdekte haar zwangerschap op dezelfde manier als wij, dit zegt hij erover

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.