Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Regé-Jean Page, Chris Evans en Ryan Gosling spelen samen in een nieuwe film

Goed nieuws op deze donderdag, want onze favoriete hete boyfriends uit Hollywood spelen samen in de nieuwe film The Gray Man. En dan hebben we het natuurlijk over Regé-Jean Page, Chris Evans en Ryan Gosling. Is er iets wat deze film nog beter kan maken? Wij denken van niet.

De thriller heeft nog geen releasedatum, maar hij wordt gelanceerd op Netflix.

The Gray Man: Regé-Jean Page, Chris Evans en Ryan Gosling

Regé-Jean Page (onze favoriete man uit Bridgerton) heeft zich als laatste bij de cast van de nieuwe film gevoegd. E! meldt dat het een spionnen-thriller is die op Netflix gelanceerd gaat worden. The Gray Man is gebaseerd op een boek uit 2009 van Mark Greane. Ryan Gosling speelt Court Gentry (alleen de naam al), een voormalig CIA-agent die een huurmoordenaar werd. Hij wordt het doelwit van een andere voormalig CIA-agenct, gespeeld door Chris Evans.

En als je dacht dat Regé-Jean Page, Chris Evans en Ryan Gosling de enige namen waren die in de film spelen, heb je het mis. Billy Bob Thornton, Alfre Woodard en Ana de Armas spelen ook in The Gray Man. De film wordt geregisseerd door Joe en Anthony Russo, die bekend zijn van een enorm aantal Marvel-films zoals Avengers: Endgame. Dat belooft veel goeds…

Succes door Bridgerton

Sinds hij de sexy Duke of Hastings speelde in Bridgerton, heeft Regé-Jean Page al een andere film getekend: Dungeons & Dragons. Ook presenteerde hij Saturday Night Live (wat een groot succes was). Natuurlijk zien we hem ook terug in het tweede seizoen van Bridgerton en hopen we dat hij meer gaat werken met de grote namen uit Hollywood. We weten in ieder geval zeker dat The Gray Man een groot succes wordt met deze heerlijke mannen in de cast.

Het is nog niet duidelijk wanneer de productie van The Gray Man start. Het filmen van Bridgerton seizoen 2 gaat deze lente beginnen. En ook daar is Regé-Jean Page enthousiast over. “I think there are a lot of good stories to be told in this world,” vertelt hij aan Oprah Mag. “There’s a plethora of characters, and each of those characters has cousins, uncles, and dogs, and I think people enjoy exploring all of those depths and nooks and crannies.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.