Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De horeca opzoeken dit weekend? Deze fijne zaken in Amsterdam doneren aan GIRO555

Met z’n allen proberen we zoveel mogelijk en zo goed mogelijke hulp te bieden aan alle slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Op hartverscheurende beelden zien we hoe de lokale bewoners hun geliefden uit het puin halen, niet altijd in leven. Zij die de natuurramp overleefden hebben niets meer en daarom is onze hulp hard nodig.

Natuurlijk kunnen we bewust ons steentje bijdragen door te doneren en de nodige spullen te brengen naar verzamelpunten. Maar ook onbewust kan je helpen. Als je dit weekend van plan bent om de horeca op te zoeken, ga dan in ieder geval naar één van deze zaken. Zij doneren een deel van de omzet aan GIRO555.

Deze fijne horecazaken doneren een deel van de omzet aan GIRO555

Als je dan toch gaat, dan zijn dit de opties die ook nog iets goeds bijdragen.

Karavaan | Amsterdam

Bij Karavaan kan je een donatie (al vanaf €1) aan je rekening toevoegen. Het bedrag wordt na afloop door de eigenaren van de zaak verdubbeld. Je vindt Karavaan aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam-West. Ga er langs voor de Mediterrane gerechten of voor cocktails tot laat op de avond.

Kwakersplein 2, Amsterdam

Skatecafé | Amsterdam

Deze zaterdag houdt Skatecafé in Amsterdam Noord een fundraiser voor de slachtoffers van de aardbeving. Alle opbrengsten van de tickets en het eten worden gedoneerd.

Volare | Amsterdam

Volare werkt volgens hetzelfde concept als Karavaan: jouw donatie wordt verdubbeld. Dus heb je dit weekend zin in een pastaatje en ben je in Amsterdam? Ga dan naar Volare.

Bar Botanique | Amsterdam

In Amsterdam-Oost vind je het tropische Bar Botanique. Bij deze zaak eet en drink je in een groene oase. Zelfde concept als bij Volare en Karavaan; je donatie wordt verdubbeld.

Weet jij andere zaken (binnen én buiten Amsterdam) die zich inzetten voor de slachtoffers van de aardbeving? Laat dit vooral aan ons weten zodat we de lijst kunnen aanvullen. Mail je tips naar [email protected]

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.