Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Een uniek kijkje in de wereld van Formule 1: dit is de trailer van Drive To Survive seizoen 5

In het nieuwe seizoen van Formule 1: Drive to Survive worden fans opnieuw meegenomen achter de schermen van de Formule 1. Uit eerste hand zien we hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het wereldkampioenschap van 2022. De serie onthult nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de sport.. dit keer niet alleen met Toto Wolff, Christian Horner en Lewis Hamilton, maar ook Max Verstappen heeft besloten om (weer) mee te doen aan deze serie.

Drive To Survive seizoen 5

Als je de eerste vier seizoen niet gezien hebt, snel doen! Ook als je niet zo bekend bent met Formule 1 dan is het juist interessant. Omdat het een ver-van-je-bed-show is. Zo veel geld, zo’n bizar en druk schema.

Helaas voor alle Nederlanders is Max Verstappen nauwelijks te zien in de eerste vier seizoenen. Alleen in het eerste seizoen, maar dat was geen succes. Verstappen had het gevoel dat hij onsympathiek en arrogant moest lijken. Volgens hem ontbrak de context bij sommige uitspraken en was er in de montage creatief omgegaan met de volgorde van gebeurtenissen, zo is te lezen in De Volkskrant. Nou, he’s back mét meer invloed op wat er gefilmd wordt. Anyway, hij doet nu dus wel mee en het is weer een topseizoen voor hem, want hij neemt de wereldbeker weer mee naar huis.

Bekijk de trailer hieronder:

Het is een fanatieke wereld, met een hoop geld en een hoop mensen die vinden dat ze ergens iets over mogen zeggen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de teams, de teambazen én de coureurs en dat is een zeer interessant schouwspel.

Drive To Survive seizoen 5 (mét Max Verstappen) is vanaf deze datum te zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.