Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Nieuws 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het liefste ooit: Rihanna siert de cover van British Vogue met A$AP Rocky én haar zoontje

Rihanna is weer helemaal back in business, of in elk geval, in de media. Sure, ze heeft nog geen nieuw album maar we vergeven ‘t haar, want ze is momenteel druk met het maken van een minimensje. Ze is weer in verwachting, nog geen jaar na de geboorte van haar zoontje. Die trouwens ook nog geen (publieke) naam heeft, die houdt ze nog geheim. Wel gaf ze vorig weekend een bijzonder vet optreden tijdens de Super Bowl én ze staat ook nog eens op de cover van British Vogue. Niet alleen, nee, baby daddy A$AP Rocky en haar zoontje zijn ook onderdeel van de shoot.

Het zijn de liefste beelden die je ooit gaat zien

Rihanna staat met gezin op de cover van British Vogue

De zangeres uit Barbados is afgelopen jaar lekker aan het cocoonen geweest met haar gezinnetje. Het was zelfs zó gezellig, dat er weer een baby op komst is. RiRi heeft nog niet laten weten of het een jongetje of meisje wordt, maar we denken dat ze dit pas laat weten als het kindje geboren is. Ze heeft de afgelopen tijd flink getraind voor haar iconische halftime show en dat allemaal in haar eerste trimester.

Ook boekte ze de cover van British Vogue, waar ze samen met haar gezin op de foto werd gezet. En dit soort familiefoto’s.. ja dat wil je. Wat ze toen nog niet wist, is dat ze toen óók al in verwachting was van baby #2. Extra leuk dus, omdat stiekem het gezin van vier al op de foto staat.

De trotse moeder kan het dan ook niet laten om alvast wat kiekjes te delen en dan voornamelijk van haar zoontje. En die is ook wel heel erg cute, dus we snappen haar helemaal.

Pharrell Williams is de nieuwe creative director bij Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.