Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna kondigt tijdens de halftime show haar zwangerschap aan

Rihanna blies ons vannacht omver met haar halftime show tijdens de jaarlijkse Super Bowl. Met hits zoals Umbrella, Only Girl In The World en Where Have You Been zette ze een optreden neer waar de meesten alleen maar lovend over waren. Naast de reacties op het spectaculaire optreden werd er ook massaal gereageerd op de baby bum van Rihanna. In een paar maanden tijd verwelkomt zij samen met ASAP Rocky hun tweede kind en de Super Bowl was hét moment om dit geweldige nieuws bekend te maken.

Rihanna zet het stadion op stelten

Na zeven jaar konden wij eindelijk weer genieten van Rihanna op de planken, shining bright like a diamond. Haar halftime show was een spektakel van zang en dans, bepakt met vuurwerk, een horde aan dansers en zwevende plateaus. Rihanna had ons dertien minuten in haar greep en liet ons tot de laatste noot niet los.

Echter was de show niet het enige wat ons omver blies: Rihanna stond dit keer niet alleen op het podium, want naast de velen dansers was zij ook vergezeld door een ronde buik. Baby nummer twee is onderweg en in een rood ensemble van Loewe en Alaïa kwam haar baby bum duidelijk naar voren.

Een nieuwe toevoeging aan de familie

Rihanna en ASAP rocky lieten in 2019 vrij dat ze na een jarenlange vriendschap aan het daten waren. Twee jaar later bevestigden de twee hun relatie, toen ASAP Rocky in een interview met GQ vertelde dat Rihanna “the love of his life” was.

Must be true Love On The Brain. In Mei 2022 verwelkomden ze hun eerste kind met open armen en nog geen jaar later verwachten ze dus een nieuwe toevoeging aan hun gezin. Er was dan ook geen beter moment dan de halftime show tijdens de Super Bowl om het geweldige nieuws bekend te maken aan de wereld.

rihanna halftime show
ANP

Een nieuw hoofdstuk voor Rihanna

In de persconferentie die plaatsvond in de aanloop naar de Super Bowl vertelde Rihanna al dat zij een nieuw hoofdstuk zou openslaan op muzikaal gebied, maar nu komt er dus ook een nieuw hoofdstuk aan in haar privéleven.

OMG – Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn uit elkaar en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.