Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna post eerste foto van haar babybuik op Instagram en fans gaan los over een detail

Het is safe to say dat de wereld er nog steeds niet helemaal overheen is dat Rihanna en A$AP Rocky een baby krijgen. Het paar kondigde eerder deze week hun zwangerschap aan in een iconische shoot, die de hele dag onze Instafeeds in beslag nam. Nu deelt de zangeres haar eerste babybuikkiekje op Instagram en fans hebben het maar over één detail in de foto.

RiRi deelde de foto gisteren op Instagram.

Rihanna deelt eerste foto babybuik

Gisteren deelde Rihanna een reeks foto’s van de zwangerschapsaankondiging van eerder deze week en voegde ze ook haar eerste foto van haar babybuik toe. Op de foto zien we haar met oranje handschoenen en een bijpassende oranje trui die ze omhoog houdt om haar groeiende buik te onthullen. De caption van de post luidt, “how the gang pulled up to black history month.”

Hoewel de reacties vol stonden met fans en andere beroemdheden die het nieuws vierden, merkten anderen op Twitter iets behoorlijk belangrijks op. De geheel oranje outfit is er een die we RiRi een paar weken geleden zagen dragen, toen ze in januari op de foto stond bij A$AP in de opnamestudio. Dat betekent dat ze op dat moment al een behoorlijke tijd zwanger was en dat niemand dat heeft opgemerkt.

Rihanna deelt juicy details over haar seksleven met A$AP Rocky

Fans gaan helemaal los over dit kleine detail en merken op dat Rihanna een slimme positionering van haar tassen moest gebruiken om ervoor te zorgen dat zij en A$AP het nieuws op hun eigen moment en eigen manier konden aankondigen. “Awww we had no idea,” schrijft een enthousiaste fan, terwijl een ander toevoegt, “No wonder she was so happy.” Wij kunnen in ieder geval niet wachten op meer foto’s van de groeiende babybuik van RiRi, inclusief geweldige outfits die haar zwangerschapsstijl helemaal op de kaart gaan zetten.

ANP / SplashNews

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.