Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna wordt in deze video geweigerd bij een club in NYC omdat ze geen ID bij zich heeft

Dat Rihanna en A$AP Rocky afgelopen week date night hadden is inmiddels wel duidelijk. Foto’s van het stel in de meest classy outfits gingen viral op social media nadat ze samen verschenen in New York City. Wat je nog niet wist is dat ze wegliepen bij een club nadat Rihanna werd geweigerd omdat ze geen ID bij zich had.

Say whut?

Rihanna werd geweigerd bij club

Ja, je hoort het goed: niemand minder dan RiRi werd geweigerd bij een club in NYC omdat ze geen ID bij zich had. Mocht je het niet geloven, de regels gelden ook voor beroemde mensen. A$AP en Rihanna wilden samen een club binnengaan, toen ze werden geweigerd omdat ze zich niet konden legitimeren. En natuurlijk zouden we het niet geloven als er geen beeldmateriaal van was, maar een oplettende fan heeft het voorval in de club gefilmd.

A$AP Rocky noemt Rihanna de liefde van zijn leven in nieuw interview

In de video zien we Rihanna in haar 90’s-outfit, die bestond uit een roze vintage Christian Dior-jurk en een fluffy bucket hat, voor de deur van een bar staan met vriend A$AP Rocky. Het is duidelijk dat de uitsmijter haar niet binnen wil laten. De video werd gepost als antwoord op een fan die postte, “I just saw a bouncer try to not let rihanna into a bar for not having id lmaoooo whose mans is this.” Vervolgens reageerde een ander, “He doesn’t remember her, cos she hasn’t release music in years.”

A$AP Rocky

Nadat de twee geweigerd werden bij de club, werd dé iconische foto van de twee gemaakt waarop Rihanna het jasje van A$AP draagt. De foto ging onmiddellijk viral op social media omdat de twee hun relatie onder de radar willen houden. In mei vertelde A$AP in een interview met GQ Magazine dat Rihanna de liefde van zijn leven is. Wij kunnen niet wachten om meer van de twee te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.