Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Rihanna zet haar zwangerschapsstijl op de kaart met nieuwe foto van babybuik

Vorige week zorgde Rihanna en A$AP Rocky ervoor dat het hele internet op zijn kop stond door aan te kondigen dat ze hun eerste kindje verwachten. Dit deden ze door iconische foto’s waarop ze door New York City liepen en Rihanna haar babybuik goed te zien was. Toen was al duidelijk dat ze haar eigen zwangerschapsstijl rockt en in nieuwe foto’s wordt nog meer duidelijk dat ze een sexy momma is.

Here for it.

Rihanna showt babybuik

Waar het stel het grote nieuws vorige week bekendmaakte via foto’s in het winterse New York City waarop RiRi met een blote babybuik verscheen, werd ze later gezien op een badkamerselfie waarop ze de zijkant van haar zwangere buik aan volgers toonde. Nu wordt ze wederom gespot in een sexy zwangerschapsoutfit, dit keer in Los Angeles. Uit foto’s van DailyMail is te zien dat A$AP en Rihanna besloten om uiteten te gaan in Beverly Hills. En RiRi trekt dan natuurlijk geen traditionele zwangerschapskleding aan, maar een laced-up zwarte top waarin haar babybuik te zien is.

Ze draagt de top zonder beha en combineert het met gouden kettingen. Daarnaast maakt ze de outfit af met een cropped bomberjack, legging en lakzwarte pumps. Daar blijft het niet bij, de volledig zwarte outfit wordt afgemaakt met een hoodie, zonnebril en knalrode lippenstift. Daarmee zet RiRi haar zwangerschapsstijl wederom op de kaart.

@emilycschwartz RIHANNA CAN DO NO WRONG 💎 👑 #rihanna #asaprocky #popculture ♬ original sound – Emily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.