Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 14 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna’s Met Gala afterparty-look breekt het internet

Rihanna is de allergrootste Met Gala-queen die er bestaat en weet keer op keer weer (volledig in thema) te verrassen met een geweldige outfit. Gisteren maakte ze haar rode loper-debuut met grote liefde A$AP Rocky en kleedde ze zich in Balenciaga, met juwelen van Bulgari. Maar daar bleef het niet bij, want Rihanna hostte de afterparty en ook die look was stunning.

Go RiRi.

Rihanna tijdens afterparty Met Gala 2021

Voor de afterparty van het Met Gala 2021 droeg Rihanna een zwarte top met een sheer-rok, die volledig was gedecoreerd met kralen en juwelen. De zangeres maakte haar look af met een hoofddeksel met kralen, een statement ketting en verschillende armbanden.

Gotham/Getty Images

Het is natuurlijk niet het eerste Met Gala waarbij Rihanna zorgt voor spraakmakende outfits. Tijdens haar meest recente aanwezigheid voor het Met Gala in 2018 was het thema “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.” Niks is voor RiRi te gek en dus verscheen ze in een look van Maison Margiela die ze afmaakte met een pauselijke hoofddeksel.

Angela WEISS / AFP

A$AP Rocky

Dit keer was niet alleen het thema anders voor Rihanna, ook bracht ze haar grote liefde A$AP Rocky mee op de rode loper. Hij vergezelde haar natuurlijk ook naar de afterparty, waarover ze eerder een flyer op Instagram met de tekst, “If you planning a MET Ball after party…………..don’t.” schreef. Eerder noemde A$AP Rocky haar in een interview met GQ de liefde van zijn leven en vertelde hij dat Rihanna “the one” is. Dat bleek gisteren ook wel uit de uitstraling die de twee samen hadden op de catwalk.

Instagram / @badgalriri
ANGELA WEISS / AFP ANGELA WEISS / AFP

De afterparty van RiRi werd druk bezocht door A-listers en kreeg ook Twitter aan het praten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.