Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit minimalistische merk is geliefd bij influencers en celebrities als Kylie Jenner en Elsa Hosk

Van maatwerk tot hoogwaardige basics, het Britse, minimalistische merk Sundarbay staat bekend om capsulecollecties van tijdloze klassiekers. Influencers, modemeisjes en zelfs celebrities als Kylie Jenner en topmodel Elsa Hosk zijn fan van de esthetische stukken van het merk.

We vertellen je alles wat je moet weten over Sundarbay.

Sundarbay

Basics van goede kwaliteit zijn de essentie voor Sundarbay. Het merk werd opgericht in Londen, door een drietal vrienden die zich willen richten op duurzame mode, tijdloze stijl en toegankelijke luxe. Dat resulteert in items van hoge kwaliteit die jarenlang gedragen kunnen worden en die je makkelijk combineert met andere stukken uit een capsule wardrobe.

Dat er behoefte is aan tijdloze modestukken van hoge kwaliteit, is duidelijk te zien aan de populariteit van Sundarbay. Het merk is geliefd bij influencers en modeliefhebbers, vooral omdat de stukken de voorbijgaande trends overstijgen. De collectie is dan ook relatief klein en houdt zich niet aan een seizoenskalender, maar heeft alles wat je nodig hebt. Oversized blazer en soepelvallende pantalons voor een chique uitstraling, terwijl de fijne sweats en broeken van vegan leer voor comfortabele luxe zorgen. En dat alles in een basiskleurenpalet van neutrale tinten.

Influencers en celebrities

Het merk staat niet alleen all over Instagram, het duikt ook op bij stylisten van grote celebrities als Kylie Jenner. Celebrity stylist Jill Jacobs, die de styling voor grote namen als Sofia Richie, Kylie Jenner en Khloé Kardashian verzorgt, vertelde eerder dat Sundarbay een van haar favoriete opkomende merken is. In een interview met Popsugar zegt ze, “Sundarbay has been a major favourite that came to my attention during 2020. They make luxe staple pieces.”

Ook topmodel Elsa Hosk is fan, net als modeliefhebbers Hanna Schönberg en Josefine HJ. En dan de naam, die afgeleid is van de Sanskriettaal, waar Sundar een bijvoeglijk naamwoord is dat aantrekkelijkheid en schoonheid afleidt. Inmiddels is Sundarbay ook te koop in Harrods en Selfridges. Kortom: een merk om in de gaten te houden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.