Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 2 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Roadtrip plannen? Camp Hox van The Hoxton zorgt voor een zomer vol avonturen

Langzaam kunnen we weer beginnen met het plannen van een vakantie. Veel landen hebben aangekondigd komende zomer open te gaan voor toeristen, natuurlijk onder bepaalde voorwaarden. Wil je een avontuurlijke roadtrip plannen? Goed nieuws, want The Hoxton lanceert Camp Hox: een reeks samengestelde camperervaringen in een land naar keuze.

En we vertellen je alvast: dit wil je.

The Hoxton lanceert Camp Hox

Na het uitverkochte succes van de Camp Hox-pop-up van vorig jaar in Oxfordshire, is The Hoxton terug met een nieuwe reeks avonturen voor komende zomer. Deze keer zijn het campers en gaan ze wereldwijd, met vier zorgvuldig samengestelde reisroutes om je te helpen jouw beste roadtrip te plannen. Kies uit het wijnland van Californië, het landelijke landschap van Nederland, het prachtige Normandië of de schilderachtige zuidoostkust van het Verenigd Koninkrijk. Geen planning, geen quarantaine, geen gedoe: de perfecte reis voor aankomende zomer.

Denk aan het comfort van The Hoxton tegen een achtergrond van charmante stadjes, verborgen stranden en drankjes onder de sterren. Elk busje bevat alle Hoxton-details, inclusief Roberts-radio’s en Blank-toiletartikelen om te gebruiken en te bewaren, Hoxton-beddengoed en -handdoeken en Origin-koffie voor luie ochtenden in het busje. Gasten hebben ook een draagbare barbecue voor diners buitenshuis, fietsen voor offroad- avonturen, kampeerstoelen voor picknickstops, snacks voor onderweg en een goed gevulde koelkast met gratis bier, wijn en frisdrank om van te genieten. Wat wil je nog meer?

Camp Hox

Roadtrip door Nederland

Het Nederlandse avontuur is een vierdaagse reis in het Noorden van Nederland. Eerst ga je naar het puntje van Noord-Holland terwijl je door de schilderachtige regio Waterland rijdt. Je bezoekt een aantal geheime lokale plekjes en overnacht op een ‘charmecamping’. Dan ga je naar Friesland en Drenthe, het perfecte gebied om actief te worden of lekker te luieren aan het water. Camp Hox brengt je naar het mooiste strand van Nederland waar je een duik in de zee kunt nemen voordat je naar een camping gaat midden in het bos voor een perfecte nacht staren naar de sterrenhemel.

Op dag drie verken je Overijssel met dorpsbezoeken en een fietstocht door zandduinen en op historische gronden. Breng de nacht door bij de boswachter, met een perfect kampvuur en barbecueplaatsen voordat je terugkeert naar The Hoxton voor een nacht in de stad. De planning is volledig getest en samengevoegd in een voorgestelde reisroute. Natuurlijk kun je nog eigen ideeën toevoegen terwijl je reist met een Volkswagen T6-busje. The Hoxton heeft alle camping geboekt en betaald. Je overnacht drie nachten in het busje en één nacht in The Hoxton. De prijzen zijn € 875 voor een midweek (dinsdag-zaterdag) of € 975 voor een weekend (vrijdag-dinsdag) voor twee volwassenen in een VW California T6. Boeken doe je vanaf 4 mei hier.

Camp Hox

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.