Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 1 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

‘Glazed eye’ make-up is alles wat we willen dragen deze zomer

Deze zomer mogen we weer genieten van nieuwe mode-, haar– en beautytrends. Zo gaan we grafische make-up looks zien, maar zijn minimalistische looks ook erg populair. Een subtiele en moeiteloze beautytrend die we gegarandeerd gaan zien is de ‘glazed eye‘ look: een make-up look die je ogen laten lijken alsof ze van glas zijn.

We vertellen je alles over de nieuwe beautytrend.

Glazed eye: dé beautytrend voor zomer 2021

Je hebt vast al wel eens van de beautytrend glass skin gehoord, wat letterlijk glazen huid betekent. Door fijne huidverzorgingsproducten te gebruiken die je huid moisturized houden, lijkt je huid zo transparant als glas. Nu zijn we natuurlijk super enthousiast, want deze trend is ook overgesprongen naar de ogen. En het is de perfecte beautytrend voor aankomende zomer: het is subtiel, zomers en licht.

En we hebben goed nieuws: je hoeft voor de prachtige ooglook allesbehalve een make-up guru te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een moisturized primer en een cream eyeshadow met een lichte glans. Smeer dit over je ogen, voeg wat highlighter toe aan de ooghoeken en je glazed eye-look is af. Je kunt eventueel naar wens nog een zwarte eyeliner of wit oogpotlood op de waterlijn toevoegen.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van de glazed eye look. Één ding is zeker: deze subtiele make-up looks gaan we gegarandeerd zien deze zomer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.