Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn Robert Pattinson en Suki Waterhouse nu ook verloofd?

Een maand geleden kwam het blijde nieuws naar buiten dat Robert Pattinson en Suki Waterhouse hun eerste kindje verwachten. Nu lijkt er nog een mijlpaal te zijn geweest, want door één klein detail denkt het internet dat de twee in het huwelijksbootje stappen.

En we moeten toegeven: dit kleine detail heeft een groots effect.

Zijn Robert Pattinson en Suki Waterhouse verloofd?

Robert Pattinson en zijn zwangere vriendin (of moeten we binnenkort ‘vrouw’ zeggen?) Suki Waterhouse hebben geruchten over een verloving de wereld in geholpen, nadat Suki was gespot met een flitsende nieuwe ring.

Op foto’s van TMZ zien we hoe het koppel gisteren werd gespot tijdens een wandeling in Londen, waar de actrice pronkte met haar blote babybuik in een croptop met een zwart jasje. En dus een fonkelende steen aan haar vinger.

De reacties op het internet

Waar het internet vorige week nog losging om de nieuwe relatie van Selena Gomez, zijn fans bij Robert en Suki alleen maar lovend. De vermeende verloving van het stel wordt online gevierd met felicitaties, memes en videocompilaties.

Robert en Suki verwachten hun eerste kindje

Foto’s van Suki Waterhouse en Robert Pattinson hebben de geruchtenmolen begin november een flinke spin gegeven. Dat Suki en Robert het samen heel fijn hebben, dat wisten we inmiddels al, maar oplettende fans merkten op dat de actrice tijdens een wandeling een subtiele ronding toonde bij haar buik.

En wat bleek? The rumours were true. Suki maakte haar zwangerschap bekend tijdens haar optreden bij het Corona Capital Music Festival in Mexico City op 19 november. Ze verscheen in een korte roze glitterjurk, gouden glitterlaarzen en een roze bontjas. Toch was dat écht niet meer genoeg om het publiek af te leiden van haar prachtige babybump.

“I thought I’d wear something extra sparkly today because I thought it might distract you from something else going on here“, vertelde ze aan het publiek terwijl ze wijst naar haar ronde buik.

Benieuwd hoe hun kindje eruit komt te zien? Wij maakten een voorspelling met AI. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.