Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de meest iconische rode lipsticks voor een ‘pop of red’

Dit seizoen is rood dé kleur die je veel terug gaat zien. Of het nou een rode lip of hak is: de pop of red zie je komend najaar overal. Daarom kunnen de rode lippen ook niet ontbreken tijdens de herfst. Het aanbod is enorm, er bestaan ook zoveel rode lipsticks. Maar er zijn slechts een paar iconische klassiekers – dit zijn ze.

Er bestaan ook zoveel rode tinten, dat we door de bomen het bos niet meer zien.

De meest iconische rode lipsticks

Met een rode lip zit je altijd goed.

MAC Ruby Woo – €19,95

Ruby Woo van MAC is wereldwijd geliefd om de felrode tint met koele ondertoon. Hierdoor lijken je tanden extra wit en komt je lipstick niet rommelig over. Wij hebben ‘m ook al jaren in onze make-up stash.

MAC Ruby Woo
MAC

Givenchy Le Rouge Deep Velvet 27 – €38,25

De lipstick van Givenchy is een echte klassieke rode kleur. Door de medium tot sterke dekking heb je meteen een elegante en verleidelijke rode lip. Door de matte finish blijft je haar niet plakken aan je lippen tijdens het stormachtige weer. Helemaal top, dus.

Douglas

Yves Saint Laurent Hot Trends Rouge Pur Couture The Bold 13 – €39,10

Als je niet zo van een dieprode kleur houdt, is er geen probleem. Deze lipstick van Yves Saint Laurent gaat wat meer richting nude. Door de glans van de lipstick heb meteen intense lippen. De lipstick is goed gepigmenteerd waardoor je met een laagje al de perfecte volle lippen hebt.

Douglas

Gucci Beauty Rouge de Beauté Brillant 216 – €40,80

Niet alleen de kleur van deze lipstick is prachtig, ook de buitenkant is to die for. Als je een clean girl make-up look wil creëren, is deze kleur perfect. Door de lichte kleur is deze lipstick ook makkelijk op te bouwen. De lipstick lijkt op een balsem waardoor je hem ook nog eens makkelijk aanbrengt. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Douglas

Benefit Benetint – €17,85

Als je nog niet zo’n fan bent van rode lipstick, maar het toch wil proberen is de Benetint de ideale oplossing. Vind je de kleur niet mooi op je lippen? Probeer hem dan als blush. De Benetint heeft namelijk een dubbele functie. Door de natuurlijke rood-roze kleur staat vrijwel iedereen met deze kleur. Oh, ook de prijs is enorm aantrekkelijk.

Douglas

Deze viral lipstick van Clinique wil jij dit najaar op je lippen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.