Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De vermeende romance van Irina Shayk en Lewis Hamilton: hoe zit het nu echt?

Een paar dagen geleden werd een onverwacht koppel gespot in de stad van de liefde: Irina Shayk en Lewis Hamilton. En dat terwijl de geruchten gaan dat Irina met Tom Brady datet. Hoe zit het nu precies tussen het model en de F1-coureur?

Een spontane avond in Parijs hoeft nog niks te betekenen. Een bron dicht bij Irina deelt nu hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit.

De vermeende romance van Irina Shayk en Lewis Hamilton

Irina Shayk werd vrijdagavond gefotografeerd terwijl ze met Lewis Hamilton op stap was in Parijs, vier dagen nadat ze een date had met Tom Brady in New York City. En hoewel iedere vrouw natuurlijk vrij is om te gaan en staan waar zij wil, zorgde dit uitstapje voor geruchten.

Het model, 38, en de Britse autocoureur, 39, werden op foto’s van Page Six gezien toen ze samen in een auto stapten. Na aankomst op hun bestemming stapten Irina en Lewis apart uit de auto. Interesting.

Gewoon vrienden

Lewis Hamilton en Tom Brady wonen in hetzelfde appartementengebouw in de New Yorkse buurt Tribeca, dus een driehoeksverhouding was logistiek makkelijk geweest voor Irina. Maar daar is totaal geen sprake van. Volgens een bron die dichtbij Irina staat, is zij al jarenlang goede vrienden met Lewis.

“Irina and Lewis have been friends for years! Nothing is happening,” liet de bron weten aan Page Six. “She’s always supported him, and he’s always supported her. They’ve been friends for at least 13 years. There’s nothing going on between Irina and Lewis.”

Irina Shayk en Tom Brady

Geen Lewis Hamilton als vriend, dus. Toch is Irina niet eenzaam geweest de afgelopen maanden. Ze is al een aantal keer gespot met Tom Brady. Je weet wel, de voetballer die lang met Gisele Bündchen ging. Speaking of, wist je dat de levens van Irina en Gisele in veel opzichten op elkaar lijken?

De laatste keer dat Irina en Tom samen werden gespot, was op maandag 15 januari. Toen gingen ze een hapje eten bij het chique Brasserie Fouquet’s in Manhattan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.