Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 23 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Een natuurlijk wondermiddel: waarom slakkengel onmisbaar is in jouw skincare routine

Korean skincare is een term die je vast weleens voorbij hebt horen komen. Niet zo gek, want de huidverzorgingsproducten van Koreaanse merken zijn veelbelovend. Zo zorgt slakkengel voor een stralende huid, maar heeft daarnaast nog genoeg andere voordelen.

De populaire slakkengel is onmisbaar in jouw skincare routine.

Wat is slakkengel?

Slakkengel is gemaakt van slakkenslijm. Hoewel het een beetje vies klinkt, is slakkengel enorm voordelig voor je huid. Zo heeft slakkengel een helende en hydraterende werking, maar ook een anti-ageing effect. De gel wordt eerst gezuiverd, voordat het in een product wordt verwerkt. Doordat de populariteit van dit product zo snel steeg, is het lastig om de juiste variant aan te schaffen. Dit zijn onze favorieten.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – €19,95

Een van de populairste slakkengels is deze variant van COSRX. Met 96 procent slakkenslijm kan deze creme je huid herstellen en kalmeren. Ideaal voor de koude dagen, waarbij je huid het nogal te verduren kan krijgen. Makkelijk te combineren met andere crèmes en serums. Door de fijne substantie is hij makkelijk te smeren en door de grote fles kan je er een lange tijd mee doen voor perfect resultaat.

slakkengel
Bol.com

Slakkengel Littekencrème – €9,57

Mocht je benieuwd zijn naar de slakkengel, is deze variant perfect om uit te proberen. Door de gel in de ochtend en in de avond op te smeren, zorg je voor optimaal resultaat. Je huid wordt rustiger, egaler en werkt goed tegen puistjes. Ook littekens vervagen bij deze variant. Wat wil je nog meer?

Bol.com

Mitomo Snail + Egf Face Mask – Slakkengel Gezichtsmasker – €21,95

Slakkengel wordt niet alleen verwerkt in crèmes en serums. Ook in gezichtsmaskers zit een hoge dosering slijm. Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid jong blijft. Het masker is van hoge kwaliteit en na één keer gebruiken is er al verandering zichtbaar. Slakkengel is het product om jouw huid een flinke boost te geven.

slakkengel
Bol.com

Dit zijn de skincare- en beautytrends die ons te wachten staan in 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.