Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 27 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijk de bizarre film Saltburn niet met je ouders, zo waarschuwt TikTok

Sinds vorige week vrijdag is de film Saltburn te zien op Prime Video, met o.a. Barry Keoghan en Jacob Elordi als lead castleden. Yay – een film met de knappe Elordi, horen we je denken. Maar mocht je deze week in the mood zijn voor een leuke film met de familie, kijk deze dan NIET. TikTokkers waarschuwen massaal voor de shocking scènes in deze film die je liever niet in het bijzijn van je ouders wil zien.

Thank us later.

Over Saltburn

Terwijl student Oliver Quick (gespeeld door Barry Keoghan) worstelt om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford, wordt hij meegezogen in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton (gespeeld door Jacob Elordi). Felix nodigt hem uit voor een onvergetelijke zomer op Saltburn, het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie. Dan gebeuren er heel wat gestoorde dingen, die kijkers massaal shockeren. Zo’n film wil je dan ook liever zien met vrienden, of alleen, waar je alles in rust kunt verwerken. Maar niet met je ouders. Bekijk de trailer hieronder:

Zo is er een scène waarin te zien is dat Felix de badkamer verlaat en daarna glipt Olivier in bad om vervolgens aan het sperma van Felix te likken. Yes. Maar dat is niet het enige bizarre uit de film, maar verder zullen we niks vertellen, kijk zelf maar.

Zie hieronder enkele reacties van TikTokkers tijdens het kijken van de film:

@hauskris

merry christmas to me and the stranger sitting next to me lmaoooo 🤪 #saltburn #saltburnreaction #relatable

♬ original sound – Classic Tunes 02

@eulucasmuller

10/10 would recommend a girls night to watch saltburn and see friends reaction #saltburn #jacobelordi #barrykeoghan #reaction

♬ som original – Lucas Müller

@literallylucyanderson

that was so vioating #saltburn

♬ original sound – Lucy Anderson

@themarlafay

like. no. #saltburn #reaction

♬ original sound – marla fay

We worden dan ook allemaal gewaarschuwd: wat je ook doet, kijk deze niet met je ouders. Wat jullie relatie ook is, dit is veel te awkward.

@melissarchaplin

Happy Saltburn home release day to all who celebrate! #saltburn #barrykeoghan #jacobelordi #amazonprimevideo #saltburnmovie #emeraldfennell #movienight #filmnight #movierecommendation #movierecommendations #filmrecommendation #films

♬ Perfect (Exceeder) – Mason & Princess Superstar

Mocht je wél een leuke film willen zien met Jabob Elordi in de hoofdrol, lees dan zeker dit artikel vol filmtips. Ook zitten er andere pareltjes bij die je deze kerstvakantie wel goed doorhelpen. Maar dus niet saltburn met je ouders, please.

20 foutjes in je favoriete films die je over het hoofd hebt gezien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.