Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Nog meer royalty juice: er komt een docu over de schandalen van déze prins

Het Britse koningshuis blijft onderwerp van gesprek. Is ‘t een keer niet prins Harry, is het wel Andrew. Die man heeft veel op z’n geweten en is daarom ook gestript van alle koninklijke titels. Er komt nu een documentaire over zijn schandalen: ‘Secrets of Prince Andrew’.

Deze docu is volgens Deadline op maandag 21 augustus te zien op de zender A&E, hopelijk ook snel te zien voor ons – we houden je op de hoogte.

Nog meer royalty juice: docu over de schandalen van prins Andrew

De documentaire gaat over het leven van Andrew na de beschuldigingen van seksueel wangedrag en zijn banden met de zedendelinquent Jeffrey Epstein. Er wordt ook meer over dit contact vertelt in de Netflix-docu Jeffrey Epstein: Filthy Rich, waarin Andrew op meerdere feestjes te zien is.

Ook staat hij zelf met jonge meiden op de foto, meiden die later ook aangifte hebben gedaan. Dat de jongste zoon van de overleden Queen Elizabeth niet altijd helemaal zuiver was, blijkt daar wel uit.

Wat is er nog meer te zien in de docu? Ook komt het bekende BBC Newsnight-interview uit 2019 aan bod. Daarin sprak de prins zenuwachtig over bijvoorbeeld zijn band met Epstein. Na het gesprek kreeg Andrew veel kritiek en legde hij zijn officiële taken neer, zo schrijft RTL Boulevard.

Bekijk dat ongemakkelijke interview met de BBC hieronder:

Chaos bij de royals

Dat het niet altijd even lekker gaat daar in en rondom Buckingham Palace, dat is wel duidelijk. Natuurlijk ligt er ook een vergrootglas op die familie, waardoor het altijd nét ff een tikkie erger lijkt dan bij de meeste ‘normale’ mensen. Maar.. Prins Harry maakt er een potje van. Het gaat naar verluidt niet zo goed met zijn huwelijk en ook zijn vrienden zijn boos. Dat zeggen bronnen bij de Britse krant The Daily Mail.

Hij was niet op de bruiloft van zijn beste vriend en er zijn verschillende uitspraken gedaan waaruit blijkt dat de goede vrienden van Harry gekwetst zijn door alles wat hij heeft gedaan nadat hij is vertrokken. Harry zelf leeft verder in Californië, waar hij probeert een goede vader te zijn voor zijn kids. Hij was in juli nog gespot met zijn dochtertje Lilibet.

Oeps: Prins Harry’s memoire ‘Spare’ is het meest gedumpte boek van deze zomer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.