Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Prins Harry heeft zijn beste vrienden zeer gekwetst, dit hebben zij te zeggen over hem

Prins Harry maakt er een potje van. Het gaat naar verluidt niet zo goed met zijn huwelijk en ook zijn vrienden zijn boos. Dat zeggen bronnen bij de Britse krant The Daily Mail. Hij was niet op de bruiloft van zijn beste vriend en er zijn verschillende uitspraken gedaan waaruit blijkt dat de goede vrienden van Harry gekwetst zijn door alles wat hij heeft gedaan nadat hij is vertrokken.

Beste vrienden van prins Harry gekwetst door al zijn bizarre onthullingen, dit hebben ze te zeggen

Een redacteur van The Daily Mail heeft verschillende bronnen gesproken en onthult tijdens een tv-optreden: “From what I hear there are a lot of people who are genuinely disgusted by what he’s done since leaving the Royal Family. There are people who said “we’ve been very loyal to him over the years and we don’t feel that loyalty’s been repaid”’. Aiiii – Harry is dus niet zo loyaal geweest naar zijn eigen vrienden. Niet zo gek dus, dat ze boos zijn.

Eén van de beste vrienden van Harry, Jack Mann, trouwde recentelijk en daar was Harry zelf dus niet bij. Een verdrietige situatie, omdat ze elkaar hebben leren kennen in hun jongere jaren.

Harry is kortgeleden nog gezien met zijn dochtertje Lilibet in Californië, tijdens de 4th of July parade in Montecito. Daar was Lilibet nog opvallender dan Harry, omdat ze al zo groot is. Een jurkje, staartjes.. heel meisje al.

Wat gaat Harry doen als hij straks weer single is?

Twee mensen die dichtbij het Harry en Meghan echtpaar staan zijn Angela Levin en Tom Bower. Beiden stellen dat de afstand tussen Harry en Meghan steeds groter wordt en dat er zelfs plannen liggen om apart te gaan wonen. Volgens de laatste geruchten verblijft Harry in een exclusief hotel op twee uur rijden van het familiehuis, waar Meghan met de kinderen is.

En dat is nog niet eens het ergste, Meghan zou namelijk 80 miljoen dollar eisen als de scheiding definitief wordt én ze zou ook de volledige voodij over de kids willen. Dat wil Harry natuurlijk niet, vandaar dat het een ingewikkeld verhaal wordt. Ja, dat sprookje is nu wel écht geknapt.

Wij hebben een aantal suggesties voor Harry op een rij gezet.

Ben je zwanger en moet je plassen? Harry Styles legt gewoon zijn concert stil

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.