Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Scott Disick waren bijna weer samen toen ze een relatie met Travis Barker kreeg

Scott Disick en Kourtney Kardashian blijven ons verrassen in Keeping Up With The Kardashians. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten in 2006 tot het co-ouderschap, we can never keep up. Zelfs nu ze allebei een relatie hebben, houden ze de gemoederen flink bezig. In de recente aflevering van KUWTK werd duidelijk dat Kourtney en Scott bijna samen waren voordat ze een relatie met Travis Barker kreeg.

Wait, whut?

Kourtney Kardashian en Scott Disick

Het begint allemaal in het begin van de aflevering, als Scott Disick en Kourtney Kardashian ‘toevallig’ samenzijn in het huis in Malibu, zonder hun kinderen. Ze besluiten samen een film te kijken en de sfeer tussen Scott en Kourtney wordt flirterig als ze het hebben over hun seksleven en eerdere relatie. Later in de aflevering praten Kim, Khloé en Kendall over Scott en Kourtney.

Scott Disick belooft aan Kourtney Kardashian met haar te trouwen in KUWTK

De zussen delen met elkaar hoe graag ze zouden willen dat ze weer bij elkaar komen. Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze niet met een plan zou komen. Ze stelt voor aan haar zussen om ze samen op een date te sturen zonder dat ze het weten. De zussen organiseren een romantische date voor Kourtney Kardashian en Scott Disick en vertellen hen dat het een familiediner is. Ondanks de grap brengt de date het voormalig koppel dichter bij elkaar en hebben ze het over oude herinneringen met elkaar.

E!

Relatie

Natuurlijk weten wij ook dat we inmiddels bij seizoen 20 zijn en dat veel van de serie in scène wordt gezet, maar in de interviews hebben Kourtney Kardashian en Scott Disick het over hun relatie en dat het mogelijk is om weer bij elkaar te komen. Scott vertelt dat hij weet dat de familie wil dat ze weer samenkomen, maar dat hij weet dat het niet makkelijk is voor Kourtney.

Scott Disick plaatst foto met Kourtney Kardashian en kinderen op Instagram

“I think the family puts a lot of pressure on Kourtney – more so than me – in regards to them wanting her to be back together with me. They just see two people who spend a lot of time together, do a lot of things with their children so why can’t we have a perfect family and a white picket fence, but it’s just not that simple,” zegt hij. Kourtney Kardashian voegt daaraan toe dat ze het fijn vindt om tijd zonder kinderen door te brengen met Scott. Nu willen we helemaal dat ze weer bij elkaar komen…

Scott Disick Kourtney
E! E!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.