Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Films & Series 23 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! De opnames van And Just Like That… seizoen 2 zijn gestart

Seizoen twee van Sex and the City’s reboot is eindelijk in the making. Sarah Jessica Parker deelde onlangs het nieuws door een foto van het nieuwe script te delen op haar Instagram. Maar de post gaf niet heel veel weg over het nieuwe seizoen, maar wij zetten alles wat er tot nu toe te weten is van het nieuwe seizoen voor jou op een rij.

And Just Like That… Season 2 Is Coming.

Komt er echt een tweede seizoen van And Just Like That…?

Ja! Het is echt zo, in maart 2022 bevestigde HBO al dat er een nieuw seizoen van het populaire programma gemaakt zou worden. En Sarah Jessica Parker bevestigde het nieuws op dinsdag 22 september in een Instagram-post, wat betekent dat de productie van het seizoen officieel is begonnen.

Sarah Jessica Parker reageert eindelijk op dít moment met Mr. Big uit And Just Like That

Wanneer komt het nieuwe seizoen uit?

Hoewel er geen officiële releasedatum is bevestigd voor het tweede seizoen, is het gerucht dat het nieuwe seizoen in de zomer van 2023 verschijnt. Voor seizoen één kwam op 11 januari 2021 de aankondiging dat de reboot in de maak was. De opnames voor het seizoen eindigden op 8 november. Op basis van het filmschema van het vorige seizoen, hebben we dan ook het gevoel het nieuwe seizoen pas midden tot eind 2023 te zien is.

Wie komen er terug in het tweede seizoen van And Just Like That…?

De officiële castlijst is nog niet aangekondigd, maar wij nemen aan dat Carrie (SJP), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) ongetwijfeld zullen terugkeren in hun rol. De kans dat we Samantha (Kim Cattrall) dit seizoen terug gaan zien is erg klein.

Sarah Jessica Parker haalt hard uit naar Kim Cattrall over And Just Like That

Carrie’s oude fiance Aidan Shaw, gespeeld door John Corbett, komt in het nieuwe seizoen ook terug. Deadline zegt: “Aidan Shaw will reunite with former love Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) on HBO Max’s And Just Like That… And he is supposedly set for a substantial, multi-episode arc on the second season of the Sex and the City followup.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.