Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Post 23 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans ervan overtuigd dat we Pete Davidson niet zullen zien in het nieuwe seizoen van The Kardashians

De Kardashians keerden deze week terug naar Disney+ met een emotionele aflevering, waarin Khloe haar tweede kind met Tristan Thompson verwelkomde. Fans hadden al verwacht dat Khloe’s schandaal een belangrijke verhaallijn zou worden in het tweede seizoen van The Kardashians, maar de kijkers hoopte ook wat meer te zien van Kim’s romance met Pete Davidson.

No Pete to be found.

Helemaal geen Pete Davidson in het nieuwe seizoen?

In de teaser van het tweede seizoen was Pete nog wel te zien, maar nu lijkt het toch dat er wat veranderingen zijn gemaakt.

In de ‘coming up this season’ teaser aan het einde van de eerste aflevering, was de comedian namelijk opvallend weinig te zien. Zelfs in het vooruitzicht naar het Met Gala, waar Pete samen met Kim was, verscheen Pete niet één keer. Of er totaal geen Pete te zien is in de rest van het seizoen is nog niet duidelijk.

Bingen vanavond! Het nieuwe seizoen van The Kardashians staat vanaf vandaag online

Fans merkten ook dat Pete afwezig was

Een fan die opmerkte dat Pete niet aanwezig was in de teaser, schreef op Twitter: “Honestly absolutely fuming they’ve cut Pete Davidson out of the new kardashians season.”

Een andere fan was het ook opgevallen en schreef: “They really chopped Pete Davidson out of season 2 of the kardashians, I’m crying lmao…”

Een andere schreef: “So was Pete Davidson removed? Asking for a friend. #Kardashians.”

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian en Pete Davidson in de trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2

Is er ruzie tussen Kim en Pete?

Kim en Pete beëindigden begin augustus, na negen maanden, hun relatie. Eerder deze maand vertelde Kim dat er geen bad blood was tussen haar en Pete. In gesprek met Interview magazine zei de oprichter van SKIMS “He’s a cutie. He’s literally such a good person, they don’t really make them like him anymore.”

Volgens Page Six was het leeftijdsverschil hetgeen wat ervoor zorgde dat ze uit elkaar gingen. Een bron vertelde: “Pete is 28 and Kim is 41, they are just in very different places at the moment. Pete is totally spontaneous and impulsive and wants her to fly to wherever he is on a moment’s notice. But Kim has four kids and it isn’t that easy. She needs to focus on the kids.”

Had jij het ook al opgemerkt?

OMG – Kim Kardashian en Pete Davidson zijn uit elkaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.