Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Chill! Seizoen 2 van Gossip Girl komt veel sneller online dan je denkt

Sinds de OG Gossip Girl hebben we jaren gewacht op een nieuwere variant van onze favoriete serie. Vorig jaar kwam de langverwachte reboot uit en sindsdien zijn we hooked. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het tweede seizoen staat binnenkort al op HBO Max.

Het seizoen komt op het perfecte moment.

Seizoen 2 van Gossip Girl verschijnt 1 december al op HBO Max

We dachten dat we nog even moesten wachten, maar niets is minder waar. Op 1 december verschijnt het gloednieuwe seizoen van Gossip Girl al op streamingsdienst HBO Max.

Wat kunnen we verwachten in het tweede seizoen?

Het is het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om met haar leugens de schandalige levens van de Manhattan elite te beheersen. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste pogingen – namelijk wat haar publiek wil, zal het krijgen. Ze gaat een stapje verder (Julien, heb je Monet ontmoet?) en probeert catastrofaler te zijn dan voorheen. Zelfs als dat betekent dat ze moet liegen om haar doel te bereiken. Oude vijanden, nieuwe bondgenoten – dit semester kan er maar één queen zijn. Tegen het einde van het schooljaar zal iedereen weten waar de lichamen begraven liggen en wie de schop vasthield.

HBO Max

En we schreven er al eerder over, maar een icoon uit de oude serie maakt haar comeback. Niemand minder dan Georgina Sparks is te bewonderen in seizoen 2 van Gossip Girl.  Georgie carried the show before en dat gaat ze nu weer doen.

Executive producer Josh Safran geeft al aan dat er niet veel verandert is aan Georgina. ”What she brought to the original series was anarchy. She’s an anarchist. She’ll just do anything and just for any reason she decides. So we brought that energy to the first show, and then we brought that energy back to this one. 

Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.