Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Kylie Jenner halen uit naar Kourtney Kardashian om haar Halloween-kostuum

Het is weer drama in Calabasas, want de fans van Kylie Jenner keren zich massaal tegen Kourtney Kardashian. De reden is vrij onschuldig, toch is het voor sommigen genoeg om zich negatief uit te spreken over Kourtney. Het blijft ons verbazen.

En het heeft alles te maken met het Halloween-kostuum van Kourtney. Ja, echt.

Fans van Kylie Jenner zijn boos op Kourtney Kardashian om haar Halloween-kostuum

Ook in Hollywood werd er flink Halloween gevierd en celebs haalden alles uit de kast voor hun outfit. Zo ook Kylie, die onder andere als de vrouw van Frankenstein verkleed ging. Een hele toffe outfit. maar ze was niet de enige met dit idee.

Oudste Kardashian-zus Kourtney en haar man Travis posten onlangs een video waarop zij te zien zijn als Frankenstein en zijn bruid. Jep, in exact hetzelfde kostuum als Kylie.

En hoewel Kylie enthousiast met “Yessss” reageert op de post van haar zus, vinden fans van Kylie het niet netjes dat Kourtney er met de look vandoor gaat. De comments luiden als volgt: “But Kylie did this already lol” en zoals een ander zei “Borrowed Kylie’s wig? Lol.” Ook schrijft iemand ”personally if i were kylie i wouldnt let this slide.”

Zouden zij niet doorhebben dat de zussen daadwerkelijk een look gedeeld hebben? Groundbreaking.

Zie hieronder de look van Kylie.

Instagram @kyliejenner

De extravagante Halloween-outfits van de Kardashians

 

De Kardashian-Jenners staan er natuurlijk bekend om hun flamboyante Halloween-outfits. Het was daarom ook geen verrassing dat we dit jaar heel was kostuums zagen passeren op onze tijdlijn. Kim verkleedde haar kids als The Icons: ‘Aaliyah, Sade, Snoop en Easy E.’ Fans worden vooral gek na het zien van Chicago West, de tweede dochter van Kanye en Kim. Ondanks haar leeftijd (4!) lijkt ze wel een volwassen dametje.

Benieuwd naar de outfits van andere celebrities? Je ziet ze allemaal hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.