Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 24 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Op deze datum is seizoen 4 van B&B Vol Liefde te zien

De zomer heeft héél veel goeds te bieden, maar het leukste is misschien toch wel dat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op de buis komt. Is dat inmiddels niet het favoriete realityprogramma van heel Nederland? Waar je ook komt, iedereen heeft het erover. Goed nieuws: wij weten wanneer je de eerste aflevering kijkt.

Nog zo’n twee maandjes wachten.

Dit is wanneer je seizoen 4 van B&B Vol Liefde kijkt

Krijgen we weer zo’n lieverd als Olof te zien? Gaan we weer dansen net zoals bij Walter? Of bestellen we satésos bij zo’n man als Martijn? We zijn razend benieuwd hoe alle nieuwe B&B-eigenaren zijn.

Het vierde seizoen van zomerhit ‘B&B Vol Liefde’ is in aantocht en wij kunnen niet wachten! Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven en dat terwijl ze hun B&B runnen in het buitenland. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Wie durft vol in het diepe te springen?

Op de meest idyllische plekken volgen we de zoektocht van de B&B eigenaren naar de ware liefde. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue.

Seizoen vier van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli negen prachtige weken lang elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. No spon – maar zo’n abonnementje komt dan toch wel heel goed uit.

Oplettende kijker van Brigderton spot moderne beautybehandeling bij Penelope

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.