Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

6 herkenbare dingen als je nog altijd regelmatig seks hebt met je ex

Het is ook zo lekker makkelijk: het nummer van je ex staat nog gewoon in je telefoon en je weet dat de seks altijd geweldig was. Ook al voel je niks meer voor je ex, af en toe nog een avontuurtje tussen de lakens moet kunnen. Toch?! Je bent in ieder geval niet de enige die hier nog regelmatig van profiteert.

Je belooft jezelf elke keer weer dat dit de laatste keer was. Yeah, right.

Seks met je ex

Daar ga je weer, maar dat heeft zo zijn redenen…

1. Het voelt erg vertrouwd

Je hebt jarenlang seks gehad met je voormalige liefde en hij kent jouw lichaam door en door. Het voelt daarom nog steeds heel vertrouwd om seks te hebben met je ex.

2. Je vraagt je af wat je voelt

Hoewel jullie uit elkaar zijn, denk je op de momenten dat jullie seks hebben (en je endorfine level giga hoog is) toch even na over of je gevoel voor hem/haar écht weg is.

3. Het is lekker makkelijk

Je hebt je ex zo gebeld en het is gewoon erg makkelijk om dan nog seks te hebben met elkaar, zelfs als jullie relatie al een tijd geleden is gestrand.

4. Het is moeilijker om seks te hebben met anderen

Het wordt wel steeds moeilijker om nieuwe mensen te leren kennen en te wennen aan het hebben van seks met een ander. Iemand die je lijf weliswaar minder goed kent, maar je ook nieuwe kansen kan bieden.

5. Het voelt ook gek

Het blijft een beetje awkward om je ex een bericht te sturen en zodoende de avond weer bij elkaar te spenderen. Al helemaal als jullie ooit samen hebben gewoond en nu allebei een eigen leven hebben.

6. Je zegt altijd tegen je vriendinnen dat dit écht de laatste keer was

Je belooft je vriendinnen natuurlijk ook altijd weer dat het nu echt niet meer gaat gebeuren. Tegen beter weten in. Zolang je niet echt van plan bent dit patroon te doorbreken zal dat nog wel even duren.

11 redenen waarom seks met je ex toch niet zo’n goed idee is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.