Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 23 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

Deze 11 soorten seks herken je sowieso als je twenty-something bent

Geen enkele sekspartij is hetzelfde, en daar kom je als twintiger maar al te goed achter. Hoewel de één wat vaker met iemand het bed induikt dan de ander, zullen de meeste twintigers deze elf soorten seks wel herkennen. Is het niet omdat je ze zelf hebt ervaren, dan is het wel omdat je van vriendinnen wilde verhalen hebt gehoord.

Van de perfecte one-night-stand tot die keer dat je seks had met die ene vriend waarvan je het nóóit zou verwachten – let’s talk about sex, baby!

11 soorten seks in je twenties

Hoewel je – nu we in quarantaine zitten – misschien iets langer moet wachten tot je je crush weer kunt zien (met alle gevolgen van dien, if you know what I mean), durven we te wedden dat alle punten je bekend voorkomen. Hoeveel soorten seks kun jij afstrepen?

1. De perfecte one-night-stand waarbij je na afloop geen gevoelens hebt voor je bedpartner

Je begon al lichtelijk te twijfelen of het écht mogelijk was om lust en liefde te scheiden, maar na die ene geweldige nacht realiseer je je maar al te goed dat jij prima met iemand het bed kunt delen zonder halsoverkop verliefd te worden.

2. De one-night-stand waarna je toch een beetje verliefd bent geworden

Oké, misschien ben je wél licht ontvlambaar. Ondanks dat jullie misschien tien woorden hebben gewisseld tijdens jullie nachtelijke avontuur, kun je niet stoppen met denken aan die hottie van laatst. Je weet dat het belachelijk is, maar toch heb je een onbedwingbare neiging om elke minuut op je telefoon te kijken of je al een berichtje van hem of haar hebt. Stahp it, girl.

3. De goedmaakseks die je hebt met je lover na een ruzie

Ha, deze soort past natuurlijk perfect bij het feit dat we nu in quarantaine zitten. Jullie gekibbel over de afwas en wie de boodschappen nou moet gaan doen, is toch nog ergens goed voor. Want wat voelt het heerlijk om al die frustraties te uiten in een lekker potje seks, niet?

4. De iets te vroege seks met die ene date terwijl je nog ongesteld bent

Die ene keer waarop je (tweede of derde) date verrassend goed verliep, waarvan je beide eigenlijk ook wel wist dat het zou worden afgesloten in één van jullie slaapkamers. Op de plaats van bestemming bedacht je je ineens dat je nog een beetje ongesteld bent. Fuck it, je was toch al in de mood en bent er helemaal voor gegaan.

5. De seks met die ene vriend van wie je dacht dat je er nóóit het bed mee zou delen – tot het gebeurde

Hoewel je je vriendinnen maar al te vaak duidelijk hebt gemaakt dat je écht niet op deze manier geïnteresseerd bent in de vriend of vriendin in kwestie, gebeurde het zomaar. Na een huisfeestje met wat drankjes teveel op, waarschijnlijk. Jullie zijn met elkaar in bed beland. Oops.

6. De ongemakkelijke webcamseks die je met je lange afstandsliefde hebt via Skype

Nu we in quarantaine zitten, zit er niks anders op. Soms zul je het moeten doen met een FaceTime- of Zoom-sessie, en wie zegt dat dat niet spannend kan zijn? Tenminste, dat dácht je. Nu vraag je je vooral af of er iemand is die ooit goede seks heeft gehad via Skype? Jij vond het vooral heel awkward om jezelf en je lover bezig te zien via je scherm.

7. De rommelige seks na een huwelijksfeest met de huisgenoot van de neef van de bruidegom

Je vriendin is een tijdje geleden getrouwd omdat ze de liefde van haar leven had gevonden, en jij kunt nog niet eens een bijpassend paar sokken vinden. Jep. Je nam het daarom maar goed van de champagne die werd uitgedeeld op het huwelijksfeest, waardoor die huisgenoot van de neef van de bruidegom opeens heel leuk leek om de nacht mee door te brengen.

8. De oncomfortabele seks in het toilet van een restaurant of bar

Of het nou met je lover of een random iemand was, heb je ooit het moment gehad dat je zo opgewonden was, dat het een goed idee leek om tijdens een avondje uit samen een WC-hokje in te duiken voor een potje seks?

9. De anale seks die niet zo ging als gepland

Tja, het was ook een beetje naïef om te denken dat het niet zo’n pijn zou doen. Zolang je er maar wel van hebt kunnen genieten.

10. De seks waarbij je ontdekte hoe ruig jij het graag hebt

Toen hij of zij terwijl jullie bezig waren je opeens voorzichtig bij de keel greep, merkte je dat je dit eigenlijk best wel opwindend vond. Maar toen je vervolgens wel heel hard werd vastgegrepen, gaf je ook gewoon aan dat dit voor jou een tikje te heftig was. Zie het zo: alleen maar fijn om te weten waar jouw grenzen liggen.

11. De eerste keer dat je na een lange relatie seks hebt met iemand anders

Het kan best onwennig voelen wanneer je na een lange tijd opeens met een ander persoon het bed deelt; je bent immers gewend geraakt aan het lichaam van je ex en je hebt geen idee wat deze nieuwe persoon nou opwindend vindt. Relax en probeer er vooral van te genieten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.