Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 23 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

OMG – Whitney Port en Lauren Conrad (JA, The Hills) hadden een reünie en bespraken alles wat we willen weten

Wie Whitney Port volgt op Instagram, heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten. Via haar account maakte ze namelijk bekend dat er een reünie zou volgen met niemand minder dan The Hills BFF Lauren Conrad in haar podcast. JA. En dát, dames en heren, heeft plaatsgevonden. Klaar voor wat nostalgie én antwoorden op de vragen die je al die tijd had over hun vriendschap?

In de podcast wordt alles besproken wat we willen weten. Zijn L.C. en Whitney nog vriendinnen? We praten je bij.

Reünie Whitney Port en Lauren Conrad

We zagen allemaal de fantastische vriendschap tussen Whitney Port en Lauren Conrad in de tijd dat ze samenwerkten voor Teen Vogue. Sinds het einde van The Hills wachten we op dit moment: een reünie tussen de twee. Want zijn de twee nog vriendinnen? En if not, waar ging het mis?

Oké, laten we maar direct met de deur in huis vallen. Aan het begin van de podcast vertelt Whitney dat de twee elkaar al lang niet face to face hebben gezien. Sterker nog, de laatste keer was voor ze beiden kinderen kregen. L.C. heeft twee kids (geboren in 2017 en 2019) en Whitney haar zoon Sonny is ook in 2017 geboren. Voor de snelle rekenaars: dat betekent dat The Hills-sterren elkaar al zo’n drie jaar niet hebben gezien.

Vriendschap

Zodra Lauren Conrad “in” de podcast komt, begint Whitney Port over de meest gestelde vraag ooit: “Are you still friends with Lauren?” Vervolgens vertelt ze wat zij daar zelf altijd op reageert: “My answer to them is always, ‘It’s friends that you went to college with. Good friends that you have really special experiences with, that you always have love for but that you don’t always keep in touch with.” Lauren stemt ermee in en zegt dat ze de band die ze met Whitney heeft, nooit met iemand anders zal hebben. Cute.

Dan gaat het ook nog even over het punt waarop het misschien wel “mis” is gegaan tussen de twee. L.C. werd namelijk beste vrienden met iemand waar Whitney juist gedoe mee had gehad. Daardoor kreeg Whitney het gevoel dat Lauren zich tegen haar keerde. “I have felt this insecurity that maybe you thought certain things about me that may not have been true, or that I didn’t have the chance to explain. I’ve always thought that maybe you were upset with me for what happened with that friend,” vertelde Whitney Port.

L.C. laat weten dat ze helemaal niet door had dat ze onzeker was over de vriendschap en dat ze afstand nam om emotioneel te recoveren van de realityshow. Doordat Lauren Conrad stopte met filmen, kreeg Whitney Port het gevoel dat ze ook alle mensen die gelinkt waren aan The Hills achter zich wilde laten. Communicatie is key, blijkt maar weer.

Part two

Het is fantastisch om Lauren Conrad en Whitney Port weer samen in gesprek te zien. De podcast die nu live staat is het eerste deel, er komt dus nog een part two. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we hopen dat het praten over hun vriendschap ze dichter naar elkaar brengt. Wie weet zien we ze dan snel weer samen in real life dingen ondernemen.

Meer over The Hills:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.