Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 20 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Seksspeeltjes op vakantie? Zoveel procent van de vakantiegangers neemt ze mee in de koffer

Veel vrouwen hebben de Satisfyer of een ander seksspeeltje in hun nachtkastje liggen. Als we op vakantie gaan, laten we de attributen dan thuis of nemen we ze juist mee? Volgens recent onderzoek neemt 64% van de vakantiegangers wat toys mee in de koffer.

In het kader van de zomervakantie die voor velen in aantocht of in volle gang is, vroeg Willie naar de beleving van vakantieseks en of er weleens speeltjes mee de koffer in duiken. Ruim 1500 mensen deden aan de enquête mee.

En wat blijkt? Het gaat er dus steamy aan toe in het buitenland.

Seksspeeltjes op vakantie

Van alle ondervraagden heeft 64% weleens een seksspeeltje meegenomen op vakantie. De mensen die weleens een seksspeeltje meenemen, doen dat vooral als ze met hun partner of gezin op vakantie gaan. Zo’n 12% van de mensen die weleens een toy meenemen, zegt dat (ook) op vakantie met vrienden te doen. Speeltjes gaan het vaakst mee op zonvakanties en weekendjes weg. En ondanks de vele camping-gerelateerde obstakels, zegt 38% van de mensen die toys meenemen op vakantie ze (ook) mee uit kamperen te nemen.

Redenen om speeltjes mee te nemen, zijn volgens de respondenten die dat weleens hebben gedaan: ze zijn een vast onderdeel van het seksleven, voor extra spanning en om de intimiteit te bevorderen.

Populairste vakantietoys

De luchtdrukvibrator is veruit de populairste toy om mee op vakantie te nemen. Meer dan de helft van de mensen die weleens een toy meenemen, pakt deze het liefst in. De top vijf speeltjes die het liefst meegaan op vakantie:

  1. Luchtdrukvibrator
  2. Cockring
  3. Klassieke vibrator
  4. Vibrerend eitje
  5. Anaaltoy

De belangrijkste reden om een specifiek speeltje mee te nemen op vakantie, is dat deze thuis ook favoriet is. Discretie (waaronder geluidsniveau en design) speelt voor hen een kleine rol in deze overweging. Opvallend is dat juist zorgen over discretie respondenten wel tegenhoudt om toys mee te nemen op vakantie. 91% van de mensen die nooit een toy hebben meegenomen op vakantie, staat daar wel voor open.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.