Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 15 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

De Satisfyer Pro – welke vrouw kent ‘m niet? Dit zijn beste (en grappigste) reviews van ‘t seksspeeltje

De Satisfyer Pro is een van de populairste seksspeeltjes van 2022 en dat vinden wij helemaal niet zo gek. Het kan voor veel vrouwen lastig zijn om klaar te komen en dit kan nog wel eens een frustatiepuntje zijn. Helemaal tijdens de (hetero)seks ontstaat er nog wel eens een orgasmekloof omdat het voor mannen vaak simpelweg veel makkelijker is om tot een hoogtepunt te komen. Daarom zijn vrouwen vaak meer gericht op het klaarkomen van de man en dit is natuurlijk hartstikke zonde.

Behoor jij tot de unlucky ones die niet zo makkelijk kunnen klaarkomen? Geen probleem – dan heb je altijd nog de Satisfyer Pro nog. De beste vriend van jou én je partner. Niet zo gek ook dat dit item razend populair is.

Wat doet de Satisfyer precies?

De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator en maakt dus gebruik van (jawel) luchtdruk. Dat is dus heel anders dan de reguliere vibrator die simpelweg alleen ‘trilt’. Kan natuurlijk ook erg prettig zijn, maar ook die doet lang niet altijd het werk. De luchtdruk vibrator stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Veel vrouwen zijn verbaasd over het snelle en explosieve resultaat van de Satisfyer (codenaam onder jongeren: de Airfryer) en velen laten dan ook grappige reviews achter op de site waar ze ‘m besteld hebben. Wij zetten de leukste reviews – in dit geval gevonden op EasyToys.nl – onder elkaar.

1. Beter dan een bosje bloemen

“Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen,’ zei ze. Toen ze was klaar gekomen wilde ze ook nog even met de massage staaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze ging al heel vlug weer voor de satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax. Toen hop met wiebelende beentjes naar de keuken en hop, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank.

Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel orgasmes gunt. Beter valentijnscadeau dan weer een suf bosje bloemen.”

2. Een echte tijger is niet te temmen..

“In no time lag ik te zwemmen in bacardi lemon”

3. Dit is toch ook mooi

“Wij zijn 76 en 75 jaar. Toch de Satisfyer besteld en uitgeprobeerd. Wij beiden zijn erg tevreden over het resultaat. Mijn vrouw was er binnen 3 minuten en lag, glimlachend en tevreden, uit te rusten van het genot, dat ze had ondervonden. Dit was het 1e speeltje dat we ooit besteld hebben en wij zijn zeer tevreden. Van het bovenstaande is niets gefantaseerd of aangedikt.
Satisfyer2 : dikke duim van ons.”

4. Delen moet kunnen

“Niet alleen mijn vriendin geniet van de Satisfyer, maar ook ik (man) heb ‘m ontdekt! Plaats het apparaat op de achterkant van je eikel, speel met de snelheid en bereik een heerlijk ‘hands free’ hoogtepunt. Ook erg opwindend als je partner de Satisfyer voor jou hanteert…”

5. What in the..

“De zielzuiger 3000. Wat een geweldige uitvinding is dit! Je gaat wild plassen in bed. Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12.De buren klaagden over een huilende hond maar dat was ik :$ ik vraag me wel af of er een crème bestaat om mijn clitoris naar originele staat te krijgen.”

6. Professional

“Ik ben onervaren met masturberen en nog nooit echt klaargekomen. Ik vond het daardoor steeds moeilijker om te proberen masturberen. Toch kocht ik deze vibrator. de eerste keer ging het stroef en had de hoop opgegeven. Maar dames toen ik het nog 1 poging gaf een serieuze poging. Ik lieg niet ik zette hem op mijn clitoris en elke paar seconden zette ik de stand hoger. Na twee minuten had ik mijn hoogtepunt bereikt moest het gillen inhouden en squirte!!!!! WAT HOE DAN?! ik ben van een meisje gegaan die niet met volle overtuiging kon zeggen dat ze ooit is klaar gekomen naar een meisje die kan squirten. Ik voelde me de hele dag goed en een echte powervrouw hihi. Dit product is elke cent waard! SO naar de uitvinder x”

Helemaal enthousiast? Dit item is ook nog eens in de sale. Kopen dus!

5 sexy speeltjes om vanavond nog het bed (of bad) mee in te duiken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.