Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 10 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Samen of alleen: met deze seksspeeltjes ga jij een spannende winter tegemoet

Het is 2023 en tegenwoordig hoef je je echt niet meer te schamen voor de seksspeeltje. Bijna iedere vrouw heeft namelijk een Satisfyer in haar nachtkastje liggen. Nu de saaie wintermaanden eraan komen, wil je toch een manier vinden om het een beetje spannend te houden.

Er is een groot aanbod als het op seksspeeltjes aankomt, maar het vinden van de juiste kan soms knap lastig zijn. Daarom komt NSMBL to the rescue; wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet.

Met deze seksspeeltjes houd jij het ook in de wintermaanden spannend

Of je nu samen of alleen bent: deze apparaten zijn een aanvulling op jouw seksleven.

FemmeGasm Tapp 2 – €34,99

Als je nog nooit een seksspeeltje hebt gebruikt, maar het toch een keer wil proberen raden wij de FemmeGasm Tapp 2 aan. Dit seksspeeltje heeft gerichte clitoris stimulatie met zes vibrerende en zes pulserende standen die apart van elkaar te bedienen zijn.

EasyToys

EasyToys Lily Vibrator – €19,99

Veel vibrators zien er nogal angstaanjagend uit, maar deze Lily Vibrator is een goede om mee te beginnen. Dit speeltje heeft een G-spot vibrator en de clitoris stimulator waardoor je dubbel kan genieten. Door de tien standen wordt jouw najaar een groot hoogtepunt (letterlijk).

EasyToys

Teazers Pair Vibrator – €49,99

In de wondere wereld van seksspeeltjes heb je ook een groot aanbod als het gaat om speeltjes voor koppels. Zo heb je de Teazers Pair Vibrator die ideaal is als je je seksleven wat wil opschroeven.

Dit seksspeeltje kan namelijk aan beide kanten tegelijkertijd worden gebruikt. De ronde kant kan om de penis worden geschoven en door langzaam te bewegen zorg je voor een fijne stimulatie. De andere kant kan zowel vaginaal als anaal worden gebruikt. De vibrator heeft twee motoren die apart van elkaar bediend kunnen worden, zodat je dit speeltje kan afstellen op de manier die jij het lekkerst vindt.

EasyToys

Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator – €39,99

Of je nou alleen bent of met je partner: de Satisfyer Double Joy Vibrator zorgt ervoor dat je gegarandeerd klaarkomt. Het smalle gedeelte wordt in de vagina ingebracht, terwijl het grote deel op de clitoris ligt. Het ingebrachte deel is erg plat en smal, hierdoor is penetratie nog steeds mogelijk. Door het vibrerende effect zal de man ook veel stimulatie voelen. De vibrator is ook alleen te gebruiken, lekker multifunctioneel dus.

EasyToys

Met deze vijf erotische luisterboeken ga jij een broeierig weekend tegemoet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.