Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze make-up looks uit de 80’s wil je vandaag nog proberen

Make-uptrends blijven veranderen en terugkomen. Ze worden dan wel in een nieuw jasje gestoken, maar zijn nog steeds even iconisch. Zo genieten we volop van de modetrends uit de 90’s die een comeback maken, maar de make-uptrends uit de 80’s komen ook weer terug.

We hebben onze tien favoriete make-up looks uit de 80’s voor je op een rijtje gezet.

Make-up looks uit de 80’s

De make-up uit de 80’s staat vooral bekend om de opvallende ooglooks en neonkleurige lippen. Deze en andere typische make-up looks uit de jaren 80 zijn populaire trends die weer terug lijken te komen. Voor je dagelijkse dosis make-up inspiratie verzamelden wij tien typische 80’s looks die je vandaag nog wilt proberen.

1. Neon lippen

De iconische neon-lip is weer terug van weggeweest. Een gewaagde look, als je het ons vraagt, maar laat je zeker niet tegenhouden.

2. Felle oogschaduw

In de jaren 80 vonden ze het geweldig om te experimenteren, ook met make-up. Een felle oogschaduw look is daarom ook één van de meest kenmerkende make-up trends van dat tijdperk.

3. Blush, blush en nog eens blush

Dat ze in de 80’s van make-up hielden, is goed terug te zien in de hoeveelheid blush die ze toen gebruikten. Een typische make-up look uit de 80’s bevat dus ook loads of blush.

4. Gekleurde mascara

Zwarte mascara? Nee hoor, veel te saai. In de 80’s gebruikten ze liever een gekleurde mascara die de look wat meer opfleurt.

5. Nude lip

Een trend uit de jaren 80 is de populaire nude lip. Wij zijn fan.

Welke make-up look uit de 80’s is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.