Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez en vriendin Francia hebben ruzie om het drankgebruik van Selena, nadat Francia haar nier doneerde

We weten allemaal dat het leven van Selena Gomez niet altijd over rozen gaat. Zo was ze dit jaar veel in opspraak door de vermeende ruzie met Hailey Bieber, maar dat blijkt niet de enige persoon te zijn met wie Selena onenigheid heeft. Francia Raísa heeft namelijk ook een pittig gesprek met de 30-jarige actrice gevoerd.

In 2017 verzwakte de gezondheid van Selena Gomez zodanig, dat ze een nieuwe nier nodig had. De auto-immuunziekte lupus zorgde ervoor dat er niet veel van Selena overbleef. Destijds gaf Selena aan dat het echt een leven of dood kwestie was. Beste vriendin Francia Raísa, die al meer dan tien jaar met Selena omgaat, besloot haar nier te doneren. Dat is nog eens vriendschap.

Francia Raísa doneert nier aan Selena Gomez

In 2017 redde Francia het leven van Selena door haar nier af te staan. Maar in plaats van blijheid en gezondheid, volgde voor beide dames een zware periode. Voor Francia was het te verwachten dat het herstel heftig zou zijn. Maar niet alleen fysiek kregen beide het zwaar, ze belandden ook in een periode van depressie. Gelukkig zijn ze daar allebei sterker uitgekomen.

Franca is boos op Selena

Bel Tim Hofman maar, want Franca is boos. Waar het op bovenstaande foto nog goed is tussen de dames, is er inmiddels al veel gedoe geweest. En dat gedoe ontstaat telkens doordat Franca boos is door het gedrag van Selena. In de documentaire My Mind & Me stelt Selena dat Taylor Swift haar enige écht celebrityvriendin is. Een opmerking die bij Franca, die niet genoemd werd in de documentaire, in het verkeerde keelgat schoot.

Nu is er een grotere issue tussen de twee, namelijk het drankgebruik van Selena. Renán Almendárez Coello, de vader van Franca, bevestigd dat de twee meiden ruzie hebben. “Love, money and fame changes the whole world, including Selena,” zei hij in november al. Later in het gesprek wordt duidelijk waarom de twee ruzie hebben. “There’s a difference when Selena is drinking. Francia told Selena that she didn’t give her the kidney so she could go out and drink.”

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.