Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen bijt van zich af na verhalen over draagmoeder voor jongste kindje

Als het om moederschap gaat, dan weten de mensen op het internet Chrissy Teigen vaak te vinden. Nu doet er weer een wild verhaal de ronde, namelijk dat Chrissy helemaal niet zwanger is geweest van baby Esti, maar dat zij en John en draagmoeder inschakelden. Chrissy reageert fel op de speculaties.

Inmiddels is het 37-jarige model de moedermaffia zat.

Roddel over draagmoeder van Chrissy Teigen

Dit weekend plaatste Chrissy een foto Esti, die in januari geboren werd. Het overgrote deel van haar volgers smolt van de lieve foto, maar er was ook een nieuwsgierige (en fantasierijke) volger bij die Chrissy een brutale vraag stelde. Ze vroeg of Chrissy wel de biologische moeder van Esti was, of dat ze voor een draagmoeder koos en negen maanden rondliep met een ‘moonbump’. Een ‘moonbump’ is een prothese voor een zwangere buik, die vaak in films gebruikt worden.

De betreffende foto is inmiddels van Chrissy’s Instagram-pagina verwijderd.

Chrissy reageert op z’n Chrissy’s

Chrissy – die ook dochter Luna, 7, en zoon Miles, 4, met John Legend deelt – is in het verleden al vaker open geweest over haar keizersnede en vertelde People in maart dat ze aanvankelijk verheugd was om de operatie te ondergaan. En dat ze ‘m heeft ondergaan, dat maakt ze in haar stories maar weer extra duidelijk.

Met een sneer naar de comment erbij, plaatst ze een expliciete foto van haar keizersnede op Instagram. ”Extremely realistic ‘moon bump”’ schrijft Chrissy bij de foto.

Instagram @chrissyteigen Instagram @chrissyteigen

Dat Chrissy al eerdere keren een keizersnede heeft gehad vindt ze helemaal niet erg. “It really is so crazy, but I still think it’s so cool, I’m like, ‘Oh, my God. I was laying there wide awake with my body cut open and a baby comes out. Now Miles and Luna love looking at my scar and they call it the baby hole” vertelde ze tegen People.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.