Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 29 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez komt op voor fan tegen beveiliger bij concert van Beyonce

Selena Gomez trad bij het concert van Beyonce in Parijs op sterke wijze op tegen haar eigen beveiliger – en wel om deze reden.

Who run the world? Gomez!

Selena Gomez bezocht Renaissance tour van Beyonce

We waren zeker niet de enigen die uren in de online wachtrij hebben gestaan om een ticket de Renaissance tour van Beyonce te bemachtigen. Zelfs Selena Gomez kon dit concert van Queen B niet overslaan en vloog naar Parijs om het veelbesproken optreden bij te wonen.

Nu gaat dat voor een wereldberoemde artiest natuurlijk vele malen minder eenvoudig dan voor de gemiddelde mens. Tussen de 80.000 bezoekers van het Stade de France bevonden zich ook vele fans van Selena en dus was er flink wat bewaking nodig.

Verhitte discussie met eigen bewaker

Aangezien de zangeres bijna elke dag bewaking bij zich heeft, zou je denken dat ze goed op elkaar afgestemd zijn. Toch werd Selena tijdens het concert gefilmd tijdens een overhitte discussie met een van haar bewakers.

Volgens omstanders was Selena het niet eens met de manier waarop een van haar bewakers omging met een fan – die hij aan de kant duwde. Als gevolg riep ze hem terug en schreeuwde ze tegen hem dat dit niet de bedoeling is. Deze actie van Selena zorgt voor veel liefde van haar fans. Anderen zeggen dat het niet om een fan ging die de bewaker wegduwde, maar om de vriendin van Selena die ze meenam naar het concert.

@spillsesh_yt

#beyonce #selenagomez

♬ original sound – Spill Sesh

Selena Gomez was niet de enige beroemdheid die een van de concerten van de world tour van Beyonce bezocht. Ook Kylie en Kris Jenner, Pharrell Williams, Megan Thee Stallion, Kesha, Olivier Rousteing, Natalie Portman en Lenny Kravitz bevonden zich al onder de bezoekers.

Dit droegen celebrities naar de modeshow van de Louis Vuitton Cruise 2024 collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.