Tessa Ham
Tessa Ham Money 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is het meest dure huis ooit verkocht in Selling Sunset

Je zou het bijna vergeten door al het drama, maar in Selling Sunset worden ook nog huizen verkocht. En niet zomaar huizen; de villa’s die door The Oppenheim Group te koop aangeboden worden, kosten je algauw meerdere miljoenen. Maar wat is eigenlijk het meest dure huis dat ooit is verkocht in Selling Sunset?

We kunnen alvast verklappen dat het flink wat duurder is dan een paar miljoen. Daar kunnen wij alleen maar van dromen.

Duurste huis in Selling Sunset verkocht

Bij het duurste huis dat verkocht is in Selling Sunset heb je waarschijnlijk hoge verwachtingen en deze villa in de Hollywood Hills maakt dat helemaal waar. Alleen al voor het uitzicht op de stad betalen mensen miljoenen, maar daar houdt het niet bij op.

Het huis heeft vijf slaapkamers, negen badkamers, een garage waar je vijftien auto’s in kwijt kunt, een natte én droge sauna, warmwaterdompelbaden, een wijnkelder, glazen lift en een dakterras.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het zwembad, dat uitmondt in een waterval. En wat dacht je van de buitentelevisie van 4,5 meter, die uit de grond komt en horizontaal en verticaal gedraaid kan worden, zodat die vanuit elke kamer van het huis zichtbaar is.

We horen het je denken; hoeveel heeft iemand hier voor neergelegd? Het huis werd te koop gezet in Selling Sunset voor 40 miljoen dollar (38 miljoen euro) en is uiteindelijk voor 35.5 miljoen dollar (33.8 miljoen euro) verkocht.

Nog verder wegdromen bij dit geweldige huis? De listing is nog te bekijken op de website van The Oppenheim Group.

Het allerduurste huis uit de show

Hoewel 35.5 miljoen dollar al een enorm bedrag is, is dit niet het allerduurste huis dat voorbij is gekomen in Selling Sunset. Wellicht kun je de villa met een koopprijs van 75 miljoen dollar (71.4 miljoen euro) nog wel herinneren? Die staat dus nog steeds te koop.

Tja, aan een Beverly Hills villa met zeven slaapkamers, tien badkamers, een wijnkelder, bioscoop, inloopkast en één van de grootste zwembaden uit de omgeving, mag best een prijskaartje hangen.

Toch vond zelfs Jason het prijskaartje van het huis veel te hoog. Het feit dat het huis nu nog steeds te koop staat op de website van The Oppenheim Group, geeft aan dat hij wellicht gelijk heeft gehad…

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Jason en Chrishell in Selling Sunset seizoen 5

House Digest

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.