Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset seizoen 4: Netflix maakt de releasedatum bekend

Selling Sunset was het medicijn voor 2020. Netflix dropte seizoen 2 en 3 maar een paar maanden uit elkaar en daardoor konden we genieten van alle drama in de levens van de cast. Van Mary Fitzgerald en Romain Bonnets bruiloft tot Christine Quinns Winter Wonderland en natuurlijk de verdrietige scènes van Chrishell Stause’s scheiding. Na een lange stilte laat Netflix nu weten wat de releasedatum van seizoen 4 is.

We praten je bij.

Selling Sunset: seizoen 4

In maart bevestigde Netflix officieel dat een vierde seizoen van Selling Sunset een feit is. Hoewel we al wel hadden verwacht dat de serie vernieuwd werd, kwam Netflix direct met het nieuws over een vijfde seizoen. Tot nu toe was er nog geen releasedatum bekend, maar daar kwam vandaag verandering in. De realityserie van Netflix, die de levens van makelaars werkende bij The Oppenheim Group in Los Angeles volgt, verschijnt op 24 november op de streamingdienst.

Hoe zit het met de cast van Selling Sunset? Eerder werd al bekend dat er nieuwe gezichten aan de cast worden toegevoegd. De castleden die we sowieso terug gaan zien zijn Jason en Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz. Eerder vertelde Christine aan E! News, “The houses are bigger, the drama’s bigger. It’s fabulous. You guys are going to love it.” Dat belooft veel goeds.

Nieuwe makelaars

Daar blijft het niet bij, want kijkers van Selling Sunset worden ook voorgesteld aan een aantal nieuwe makelaars, inclusief Vanessa Villela en Emma Hernan. In een aflevering van E! News’ Daily Pop, vertelde Christine Quinn over het nieuwe seizoen van Selling Sunset, “We have a lot of new girls…more than you know.”

Selling Sunset seizoen 4: deze makelaars worden aan de cast toegevoegd

En hoewel we vooral het werk van de castleden volgen, gebeurt er ook veel in de persoonlijke levens van de cast. Christine Quinn kreeg haar eerste kind met Christian Richard in mei, Chrishell en Jason hebben een relatie en Heather en Tarek El Moussa gaan trouwen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.