Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Vacation glow hair’ is de haartrend die je aankomende zomer wilt uitproberen

Als we een tijdje in de zon zijn geweest lijkt altijd alles beter te zijn. Denk bijvoorbeeld aan dat heerlijke kleurtje in ons gezicht, dat in de winter ver te zoeken is. Hetzelfde geldt voor ons haar: de zon licht het op en het ziet er vaak gezonder en glanzender uit. Laat deze look nou precies trending zijn voor aankomend seizoen. Wij vertellen je alles over ‘vacation glow hair’.

Vacation glow hair

Nog geen tripje naar de zon op de planning staan voor aankomende maand(en)? Geen zorgen. Je kunt gewoon vragen naar vacation glow hair bij de kapper. Wat houdt het dan precies in? Deze behandeling is een soort subtielere variatie op de welbekende balayage. Vacation glow hair is perfect voor alle haartypes en werkt op zowel virgin haar als geverfd haar. Het bestaat uit een aantal subtiele highlights met daaroverheen een warme gloss die veel dimensie en glans toevoegen – en je er uit laat zien alsof je een week op het strand hebt doorgebracht. Zonder de eventuele zonbeschadiging.

Naast het feit dat deze haartrend ontzettend mooi is, is ‘ie ook nog eens erg handig. Het heeft namelijk maar weinig onderhoud nodig! Je hoeft pas drie tot zes maanden later weer een bezoekje aan de kapper te brengen om de warmte en glans weer te verfrissen.

Waar vraag je naar bij de kapper?

Vraag je kapper om een subtiele balayage, waarbij hij of zij strategisch een aantal plukjes lichter kleurt om een beachy-look te creëren. Na de balayage is het de bedoeling dat je kapper een warme glans aanbrengt, een paar tinten lichter dan je eigen haarkleur. Hierdoor vallen de highlights echt op en krijgt je haar dat warme en strandachtige gevoel. Wie heeft de zon en het strand nodig als je hetzelfde effect kan bereiken met een paar uurtjes zitten in de kappersstoel? En plus, de zee droogt je haar vaak nog uit ook. Dus dit is alleen maar beter 😉

Plan jij ook meteen je eerst volgende kappersafspraak in bij het zien van deze trend? Wij wel.

Voor eens en altijd: zó vaak moet jij je haar laten knippen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.