Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Celebrity 1 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Zo wordt thuisblijven een feest: deze series zijn perfect om te bingewatchen

Het lijkt erop dat we voorlopig nog volop aan huis zijn gekluisterd. Dat betekent wél dat je zonder enig schuldgevoel je favoriete series kunt bingewatchen. Wij zetten er drie op een rij die je wat ons betreft niet mag missen.

Sex Tape: taboedoorbrekende televisie

Stel je voor: je neemt je relatie onder de loep en wordt een week lang gefilmd terwijl je de meest persoonlijke zaken bespreekt. Van alledaagse problemen tot issues in de slaapkamer: alles komt aan bod. Jou niet gezien? Snappen we, maar het is wel heerlijk om naar te kijken als andere mensen dit doen.

Laat dit nu precies het uitgangspunt zijn van de serie Sex Tape, vanaf 6 februari te zien bij discovery+. In elke aflevering volgt presentatrice Bobbi Eden stellen die openlijk over hun (seks)leven vertellen. Onder andere Michael van der Plas en zijn verloofde, zangeres Nathalie Makomba en haar man en een aantal oud-kandidaten van Ex on the Beach vertellen openhartig over zaken als voorspel, masturbatie en squirten, maar ook over ruzies, sleur en onzekerheid.

De kandidaten praten openlijk over deze onderwerpen en krijgen bruikbare adviezen van relatiedeskundige Jeremy Heshof. Pak je notitieblok er maar bij, dus. Aanrader: de Belgische versie van Sex Tape met Goedele Liekens (met onder andere Pommeline en Fabrizio uit Temptation Island) is nu al in zijn geheel te bekijken op discovery+.

Sex Tape met Bobbi Eden op discovery+
Bron: discovery+

Hectiek en glamour in eigen serie Jaimie Vaes

Ben je gek op reality-series? Dan is Jaimie: In the Vaes lane er eentje die je niet wil missen. Jaimie Vaes staat regelmatig in de spotlights aan de zijde van haar aanstaande echtgenoot Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine. Ondertussen is ze moeder, runt ze het huishouden, zit ze middenin de verbouwing van hun Amsterdamse droomhuis en heeft ze het druk met de voorbereidingen van haar huwelijk.

De serie is vanaf Valentijnsdag te zien en geeft een persoonlijk inkijkje in haar leven, maar ook in dat van haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff. Denk niet dat Jaimie een oppervlakkig leven leidt met alleen maar designerkleding en luxe tripjes, want niets is minder waar. Verstand op nul bij deze serie, en bingewatchen maar.

Jamie Vaes: in de Vaes lane bij discovery+
Foto: Aicha Abdoun Bron: discovery+

Ultiem chillen met 90 Day Fiancé: Pyjama Party

Ook zo’n fan van 90 Day Fiancé, het programma waarin vrouwen gebruikmaken van het Amerikaanse 90-dagen verlovingsvisum? Vanuit het buitenland reizen ze naar de VS om daar in 90 dagen te onderzoeken of hun relatie serieus genoeg is om te trouwen. Cultuurverschillen en familieproblemen blijken vaak roet in het eten te gooien…

Goed nieuws: in maart gaat 90 Days Fiancé: Pyjama Party in première op discovery+. Bekende Nederlandse stellen, zoals Nienke Plas en haar man Resley, Temptation Island deelnemers Channah en Quinten en transgenderkoppel Louisa en Rowan zijn groot fan van het programma. Tijdens de Pyjama Party-editie kijken deze koppels naar de show vanuit hun eigen bed of bank en voorzien ze ons als kijker van hun eigen, vaak hilarische commentaar.

90 Day Fiancé discovery+
Bron: discovery+

Nog meer series op discovery+

Kun je niet zolang wachten op nieuwe 90 Days content? Je kunt op discovery+ nu alvast het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé kijken, maar ook 90 Day Diaries, waarin de stellen zichzelf filmen gedurende de lockdown. Zo vertelt Mohamed vanuit zijn vrachtwagen dat hij weer contact heeft met zijn ex-vrouw Danielle, die alleen ondertussen al een nieuwe partner op het oog heeft. Maar die is nog getrouwd…

En in 90 Day Fiancé: The Other Way Strikes Back reageren de kandidaten op de veel reacties die ze kregen via social media en het meedogenloze Pillow Talks, waarbij andere stellen en hun beelden bekijken en van commentaar voorzien. Smullen, dit!

Streamen voor 1 euro

Al deze series zijn te zien op discovery+, een streamingsplatform met een enorm aanbod aan wereldwijde, exclusieve series. Veel real-life entertainment over lifestyle en relaties, crime en food, maar ook over wetenschap, het milieu en technologie. Denk aan films van David Attenborough, BBC-documentaires en discovery+ Originals zoals 90 Days Fiancé: Pyjama Party en de Nederlandse en Vlaamse versies van Sex Tape. Stream nu de eerste drie maanden voor 1 euro!

In samenwerking met discovery+

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.