Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

You in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zien

Oké, we geven het eerlijk toe: bad boys zijn ons zwakke punt. Het is dan ook geen wonder dat we zo verslaafd zijn aan de serie You, want psycho stalker-Joe Goldberg is nou eenmaal super hot. Ben jij ook zo’n fan van You, heb je het derde seizoen al uitgekeken en kun je niet wachten op een vierde seizoen? Kijk dan deze series om alvast in de stemming te komen.

Als je juist een break wil van alle creepy, moordlustige series, dan kun je deze beter overslaan.

Series die lijken op You

Joe Goldberg, Will Bettelheim of hoe hij zichzelf in seizoen 4 ook gaat noemen: wij kunnen niet wachten op de nieuwe afleveringen van You. Afgelopen vrijdag verscheen het derde seizoen op Netflix en als je een beetje op ons lijkt heb je het nieuwe seizoen afgelopen weekend al uitgekeken. Kun je niet wachten op de nieuwe afleveringen van You? Geen zorgen, wij zetten de beste series op een rijtje om te kijken terwijl je wacht op het nieuwe seizoen.

1. How To Get Away With Murder

In deze serie komen de hoofdpersonen, net als Joe/Will, weg met verschillende moorden. Kortom: een serie vol spanning en sensatie.

2. Dirty John

Deze serie gaat over een waargebeurd verhaal, namelijk over Debra Newell die verliefd wordt op manipulator en oplichter John Meehan. De serie bestaat uit acht afleveringen van 45 minuten, dus prima te doen in één weekend.

3. Dexter

Ah, nog een knappe bad boy waar we om kunnen zwijmelen. Dexter is forensisch onderzoeker bij de politie, en vermoord in zijn vrije tijd slechteriken. En het leuke is, er zijn acht seizoenen van deze geweldige serie. Zo vermaak je je dus wel een tijdje.

4. The Wilds

Zie deze serie als een mix tussen Gossip Girl en Lost. Acht tienermeisjes zijn gestrand op een onbewoond eiland na een vliegramp, en ze moeten vechten voor hun leven. Al weten ze niet precies tegen wie ze vechten.

5. The Stranger

Deze serie zit vol met mysterie en geheimen, en laat je echt op het puntje van je stoel (of bank) zitten.

6. Black Mirror

Je kent deze serie vast al, maar mocht je hem nog niet gezien hebben dan is het echt een aanrader. Met zijn vijf seizoenen aan krankzinnige, dystopische verhalen overstijgt deze serie de psycho-acties van Joe Goldberg met gemak.

7. Bates Motel

Een serie over een seriemoordenaar met mommy-issues en enorm veel charme? Klinkt als iets dat je wil zien toch?

8.Behind Her Eyes

Deze serie is in één dag te kijken, en heeft enorm gekke plottwists. Niets is wat het lijkt in deze serie (net als in You). Louise krijgt een affaire met haar nieuwe baas, en raakt per ongeluk ook bevriend met zijn vrouw Adel. Vanuit daar loopt, zoals je waarschijnlijk al had verwacht, alles mis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.