Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 22 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

De Netflix-serie ‘Sex Education’ opent dit weekend een Climax Kermis in Utrecht

Gisteren was het zover: het vierde en laatste seizoen van Sex Education verscheen op Netflix. Om dit te vieren, organiseert Netflix een speciale ‘Climax Kermis’ voor voorbijgangers en fans van de serie op het Jaarbeursplein in Utrecht.

Wij hebben de ultieme weekendtip voor je, want dit klinkt als iets waar jij dit weekend nieuwe hoogtes bereikt.

De Climax Kermis

Twee dagen lang kunnen fans gratis de Climax Kermis bezoeken, gevuld met attracties gelinkt aan onze favoriete Sex Ed personages. Van Aimee’s befaamde cupcakes tot ‘Find the Jean-spot’ en een bezoekje aan de Otis & Maeve’s Sex Clinic… het kan er allemaal.

De Climax Kermis is geopend op vrijdag 22 september vanaf 13 uur en zaterdag 23 september vanaf 10 uur. De kermis is te vinden op het Jaarbeursplein in Utrecht en de toegang is gratis.

Mocht je vandaag of morgen dus nog niets in de agenda hebben staan, dan weet je waar jij gratis en voor niets lol kan maken. Wat ons betreft de ideale start van het weekend, om vervolgens thuis het vierde seizoen van Sex Education te bingen.

Het vierde seizoen van Sex Education

In de eerste beelden zagen we al een beetje welke kant het verhaal op gaat. Maar wat kunnen we nou echt verwachten?

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Het vierde seizoen van Sex Education is nu te bekijken op Netflix.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.