Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 2 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De eerste beelden van Sex Education seizoen 4 zijn hier en wat is iedereen knap

Vandaag laat Netflix de eerste beelden zien van het vierde seizoen van Sex Education. Yay! Kijkers krijgen een voorproefje van het laatste seizoen nu de populaire reeks haar climax bereikt. Fans krijgen zo de kans om een aantal van hun favoriete Sex Education gezichten terug te zien. De net vrijgegeven beelden lichten een tipje van de sluier op over de ontwikkelingen in het nieuwe seizoen.

Over Sex Education S4

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten.

Sex Education
Netflix © 2023

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Sex Education
Netflix © 2023

Asa Butterfield kruipt weer in de rol van Otis Milburn, naast acteurs als Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings.

Sex Education
Netflix © 2023

Het laatste seizoen wordt aangevuld met Emmy-bekroonde acteur en Schitt’s Creek ster, Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrice en model Jodie Turner Smith, comedian Eshaan Akbar en nieuwkomers Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean en Imani Yahshua.

Tijd om je seksleven een beetje up te spicen? Dit zijn 25 spannende plekken om seks te hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.