Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Sex Education seizoen 3 gaan los op Twitter en zeggen ALLEMAAL hetzelfde

Op 17 september was het dan eindelijk zover: Sex Education seizoen 3 verscheen op Netflix. Alle afleveringen van het nieuwe seizoen verschenen die dag op de streamingdienst en er is een grote kans dat je ze inmiddels al hebt gezien (wij wel). Nu blijkt dat de kijkers van het nieuwe seizoen allemaal hetzelfde zeggen op Twitter en dat heeft alles te maken met twee karakters uit Sex Education.

We praten je bij.

Sex Education: seizoen 3

Terwijl we al maanden geduldig aan het wachten waren op een nieuw seizoen van Sex Education, is het wachten nu eindelijk over. Er bestaat zelfs een grote kans dat je het derde seizoen al volledig hebt gebinged afgelopen weekend. En dan denk je er hoogstwaarschijnlijk hetzelfde over als andere fans, die hun mening over twee karakters uit de serie op Twitter deelden.

Fans zijn namelijk niet alleen blij dat Otis, Maeve, Eric en Aimee weer terug in hun leven zijn, ze zijn ook van gedachten veranderd over hun favoriete koppel uit de serie. We wilden namelijk allemaal dat Maeve en Otis dan eindelijk een stel zouden worden, maar nu hebben we het alleen nog maat over Otis en Ruby. En daar zijn wij niet de enigen in, want Twitter is het er volledig mee eens.

Reacties op Twitter

We verzamelden de beste tweets die onze gedachten tijdens het kijken van Sex Education seizoen 3 EXACT beschrijven. En het blijkt dat er meer fans zijn voor Rotis.

En zo blijkt maar weer: Twitter heeft gesproken. We willen Otis en Ruby terug bij elkaar in seizoen 4 van Sex Education. Al zullen we daar met z’n allen nog wel even op moeten wachten. Mocht je nou willen weten hoe oud alle acteurs uit de serie in het echte leven zijn, dat lees je in het artikel hieronder.

Zó oud zijn de castleden van Sex Education in het echte leven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.